20
Navigeer dropdown

Naast het ruime aanbod aan workshops, organiseren we 3 dagen lang doorlopend een aantal inspirerende activiteiten die beslist de moeite waard zijn om aan deel te nemen. Ontdek als eerste onze gloednieuwe tentoonstelling rond Natuur en Bos, bouw mee aan een spetterende kettingreactie en inspireer jouw collega's via de digitale weg!

img

Deel je verhaal... Digitaal!

Maak een tussenstop bij onze video-en fotobooth en ga via onze Facebook- en Twitter live feed de interactie aan met de lerarencommunity. Deel zo jouw indrukken en ideeën, stel vragen, snij interessante topics aan of neem deel aan boeiende discussies. Gebruik hierbij de hashtag #stemdagen en inspireer je collega's via de digitale weg!

 

img

Bouw een knaller van een kettingreactie

Drie dagen lang krijg je de kans om mee te bouwen aan een supertoffe kettingreactie. Hierbij leer je al doende alle fysische principes die er achter schuilen en verneem je hoe je een kettingreactie op een originele manier kan integreren in je lessen.

img

Bezoek als eerste onze nieuwe tentoonstelling!

Schuilt er een 'Natuurtalent' in jou? Ook op die laatste vraag krijgen je leerlingen voortaan een antwoord in Technopolis. Samen met het Vlaams Agentschap voor Natuur en Bos ontwikkelden we namelijk 4 nieuwe, groene high-tech opstellingen waarbij zowel augmented als virtual reality aan bod komt. Kom als eerste deze nieuwe opstellingen uitproberen!

Praktisch

  • Locatie:
    • foto- en video-booth: inkomhal, recht tegenover de balie
    • Kettingreactie: Atelier
    • Nieuwe tentoonstelling 'Natuurtalent': zone Xplora

  • Tijdstippen: alle activiteiten zijn doorlopend open van 9u tot 16u30

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.