Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

STEM-dagen verhuizen naar SETT

Bemachtig vanaf 24 april je gratis STEM-ticket!

Technopolis is op 23 en 24 oktober van de partij op SETT, het grootste onderwijsevenement in Vlaanderen. Technopolis zorgt er voor een ruim aanbod aan gratis STEM-workshops op maat van leerkrachten. Vorige jaren kon je aan deze workshops deelnemen op de STEM-dagen in Technopolis. Dit jaar pakt Technopolis al haar workshops netjes in en verhuist ze richting Flanders Expo.

img

Technopolis brengt STEM op SETT

Dat de STEM-dagen naar SETT verhuizen, heeft alleen maar voordelen! Op SETT vind je alles wat je vorige jaren terugvond op de STEM-dagen in Technopolis plus nog véél meer! Eventjes geduld nog voor het volledige programma: dat vind je vanaf augustus online.

img

Bemachtig je gratis STEM-ticket!

De voorbije jaren kon je gratis en voor niets deelnemen aan de STEM-dagen in Technopolis. En op SETT? Ook daar betaal je nul noppes voor je deelname aan alle STEM-activiteiten. (Wil je ook nog aan andere activiteiten deelnemen, dan moet je wel een ticket kopen.)

Vanaf 24 april gaat de registratie en ticketverkoop open. Het moment om je te pre-registeren voor je gratis STEM-ticket! Zo krijg je bij de inschrijvingen in september voorrang bij het kiezen van je sessies.

Over SETT

SETT staat voor School Education Transformation Technology en is het grootste onderwijsevenement in Vlaanderen. Je vindt er meer dan 100 inspirerende lezingen, workshops én een professionele beurs. SETT is de droom van elke onderwijsprofessional met een passie voor innovatief en excellent onderwijs!

Praktisch

phone Woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.