Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

STEM-dagen voor bedrijven, organisaties...

Ik wil een workshop aanbieden of standhouder zijn

Tijdens de STEM-dagen (15, 16 en 17 oktober) in Technopolis reiken we leerkrachten nieuwe ideeën en werkvormen aan om hun lessen STEMmiger te maken. Voor zowel leerkrachten, standhouders, sprekers als aanbieders van workshops zijn de STEM-dagen in Technopolis de plaats bij uitstek om ideeën uit te wisselen.

Wat kunnen de STEM-dagen voor jou betekenen?

Tijdens de STEM-dagen kom je in contact met honderden leerkrachten tegelijk. Je kan een workshop aanbieden of als standhouder leerkrachten nieuwe ideeën aanreiken.

    #STEMdagen    

img

Workshops en infosessies

Tijdens workshops en infosessies reik je nieuwe didactische werkvormen aan en geef je leerkrachten interessante tips. De ideale workshop biedt een vakoverschrijdend verhaal dat aansluit binnen de dagelijkse klaspraktijk.

phone Aanvraag mogelijk tot 11 mei 2018
img

Inspiratiebeurs

Tijdens de STEM-dagen is er een inspiratiebeurs waar je als standhouder doorlopend de nieuwste producten, handboeken, materiaalkoffers…aan leerkrachten kan voorstellen. Vroege vogels die zich vóór 31 mei inschrijven, profiteren van het early bird tarief.

phone Inschrijving mogelijk tot 31 juli 2018

Praktisch

Tijdens de STEM-dagen zijn we gesloten zijn voor het grote publiek. Technopolis is dus 3 dagen lang exclusief geopend voor jou en de leerkrachten! De STEM-dagen zijn gratis voor leerkrachten.

phone 015 34 20 38 mail stem-dagen@technopolis.be

Wanneer en voor wie?

We organiseren een aparte STEM-dag voor leerkrachten van het basisonderwijs, de 2e en 3e graad secundair onderwijs en de 1e graad:  

  • Maandag 15 oktober: basisonderwijs
  • Dinsdag 16 oktober: 2e en 3e graad secundair onderwijs
  • Woensdag 17 oktober: 1e graad secundair onderwijs

Met de steun van

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.