Navigeer Sluit

Technopolis is gesloten
slide

Win € 250 voor verblijf in B&B Hippo-Droom

Ben jij de beste dierenimitator tijdens de herfstvakantie?

Kom in de herfstvakantie naar Technopolis en laat het beest in je los! Imiteer zo goed mogelijk jouw favoriete dier en maak kans op een waardebon ter waarde van € 250 voor een verblijf in de B&B Hippo-Droom, midden in het Zoniënwoud!

Zo maak je de beste kans op een prijs!

  1. Luister ter plaatse goed naar de tips van onze goedgebekte medewerkers. Zij leggen stap voor stap uit welke technieken je toepast en doen het je voor.
  2. Oefening baart kunst! Vooraleer je op de opnameknop klikt, smeer je best even je stembanden.
  3. Concentreer je en houd je vooral niet in!
  4. Je weet dat je het er goed vanaf gebracht hebt, als je het dier dat je imiteert vlak voor je neus in 3D ziet verschijnen! Niet gelukt? Geen nood, probeer het opnieuw of imiteer gerust een ander dier!

De natuur gaat digitaal!

Sta je helemaal te popelen om het beest in je te laten horen? Experimenteer dan zeker ook eens met deze opstellingen:

  • Ga op virtuele vogelsafari door het Zwin
  • Breng via augmented reality padden, zeehonden en vleermuizen in veiligheid.
  • Ontdek spelenderwijs alle eigenschappen van hout

In Technopolis beleef je tijdens de herfstvakantie de natuur digitaal!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Bestel je tickets online

Kom in de herfstvakantie naar Technopolis, laat het beest in jou horen en maak kans op deze fantastische prijs! Koop je tickets online, loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer tijd om te experimenteren (en dus méér kans te maken om met deze prijs aan de haal te slaan)!

Wedstrijdreglement

Elke deelnemer aan deze ‘Laat het beest in je horen’ actie van Technopolis aanvaardt onderstaande voorwaarden en elke mogelijke beslissing van Technopolis omtrent deze actie. De actie ‘Laat het beest in je horen’ loopt van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zondag 5 november 2017.

1. Deelname aan de actie ‘Laat het beest in je horen’ houdt in

dat men alle bepalingen van dit reglement aanvaardt, evenals elke beslissing die door de organisatoren wordt genomen. Het reglement kan steeds op eenvoudig verzoek verkregen worden bij de organisatoren.

De organisator van deze actie is:

Technopolis NV
Technologielaan
B-2800 Mechelen

phone 015 34 20 00
img

2. Onderwerp: ‘Laat het beest in je horen’

Deelname aan de actie kan via de interactieve opstelling ‘Laat het beest in je horen’ in de zone Xplora van Technopolis.

  1. De bezoeker meldt zich aan bij deze opstelling met een RFID-bandje dat hij /zij aan het onthaal bekomt en geeft vervolgens zijn/haar e-mailadres in.
  2. Vervolgens wordt de bezoeker uitgedaagd om een bepaald dierengeluid na te bootsen.

De 4 deelnemers die het best een dierengeluid kunnen nabootsen in de opstelling ‘Laat het beest in je horen’ winnen een waardebon van 250 euro voor een overnachting in B&B Hippo-Droom.

De actie ‘Laat het beest in je horen’ loopt van zaterdag 28 oktober 2017 tot en met zondag 5 november 2017.

De winnaars worden per e-mail bekendgemaakt op maandag 20 november 2017.

3. De organisator: Technopolis

De organisator van de wedstrijd behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan de ‘Laat het beest in je horen’-actie of aan het verloop en/of aan het reglement indien onvoorziene omstandigheden, buiten zijn wil om, dit rechtvaardigen.

De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden indien voor redenen, buiten de wil om, de ‘Laat het beest in je horen’-actie zou moeten onderbroken, uitgesteld of geannuleerd worden.

Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen op geen enkele manier de aansprakelijkheid van de organisator in het gedrang brengen.

In het algemeen wijst de organisator elke mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot de actie 'Laat het beest in je horen' formeel af.

Elke fraude of poging tot fraude bij deelname aan de ‘Laat het beest in je horen’-actie wordt door de organisator bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer.

Deze wedstrijd komt tot stand dankzij

Agentschap Natuur en Bos

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.