Navigeer dropdown

Je bent 55-plusser én je hebt kleinkinderen? Dan weet je ongetwijfeld dat er niks leukers is dan samen met hen activiteiten te ondernemen en jullie rot te amuseren. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om een hele dag te vullen met een originele activiteit en hangt er dikwijls een fiks prijskaartje aan vast. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor jou en je oogappels, want elke woensdag is het bij ons Grootouder-Kleinkinddag!

 

 

img

Elke woensdag supervoordelig met de kleinkinderen naar Technopolis!

Hebben de kleinkinderen op woensdag een dagje geen school of voorziet de school geen opvang in de namiddag? Dan kunnen ze meestal terecht bij oma en opa, waar ze vertroeteld worden en allerlei leuke dingen mogen doen. En het wordt er alleen maar beter op, want vanaf nu is elke woensdag Grootouder- en Kleinkinddag!

Dit houdt in dat alle 55-plussers hun kleinkinderen GRATIS mogen meenemen voor een adembenemend wetenschapsavontuur in Technopolis. Daar komt nog bij dat 55-plussers kunnen genieten van ons voordelig seniorentarief. Profiteer er dus maximaal van en maak een supervoordelig én leerrijk uitstapje naar Technopolis! 

img

Praktisch

  • 55-plussers betalen seniorentarief: € 14,50
  • De kleinkinderen (van 3 tem 11 jaar) mogen GRATIS binnen, met een maximum van 2 kleinkinderen
  • Kinderen jonger dan 3 jaar: GRATIS
  • Deze actie is geldig élke woensdagnamiddag, vanaf 12u tot 17u 

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop online tickets

Koop online tickets en kom snel en gemakkelijk bij ons binnen!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.