Technopolis is gesloten
slide

Woensdagnamiddag Grootouder- en Kleinkinddag

Neem je kleinkinderen GRATIS mee op avontuur!

Belangrijk bericht aan alle grootouders met leergierige kleinkinderen: voortaan is het elke woensdag in Technopolis Grootouder- en Kleinkinddag!

Je bent 55-plusser én je hebt kleinkinderen? Dan weet je ongetwijfeld dat er niks leukers is dan samen met hen activiteiten te ondernemen en jullie rot te amuseren. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om een hele dag te vullen met een originele activiteit en hangt er dikwijls een fiks prijskaartje aan vast. Gelukkig kan je nu elke woensdag vanaf 12u extra voordelig in Technopolis terecht met je oogappels! 

Openingsuren en bereikbaarheid

Technopolis is alle dagen open van 9u30 tot 17u, ook op zon- en feestdagen.

Elke woensdag supervoordelig met de kleinkinderen naar Technopolis!

img

Op elke woensdagnamiddag (vanaf 12u) mogen alle 55-plussers hun kleinkinderen GRATIS meenemen voor een adembenemend wetenschapsavontuur in Technopolis. Daar komt nog bij dat 55-plussers kunnen genieten van ons voordelig seniorentarief. Profiteer er dus maximaal van en maak een supervoordelig én leerrijk uitstapje naar Technopolis! 

Praktisch

  • De grootouders zijn 55 jaar of ouder.
  • 55-plussers betalen seniorentarief: € 15,50
  • De kleinkinderen (van 4 t.e.m. 18 jaar) krijgen GRATIS toegang, met een maximum van 2 kleinkinderen per grootouder. Concreet? Als oma en opa samen komen, mogen ze tot 4 kleinkinderen gratis meebrengen!
  • Kinderen jonger dan 4 jaar: GRATIS
  • De actie is ook geldig voor overgrootouders!
  • Deze actie is geldig élke woensdagnamiddag, vanaf 12u tot 17u.

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop je tickets online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.