Navigeer dropdown

Technopolis wil je tijdens de hete zomerdagen verkoelen aan de kassa met verkwikkende kortingen die stijgen naarmate de temperatuur stijgt. Vanaf 25° op onze thermometer ontvang je 25% korting op je dagticket. Volg de temperatuur hier live!

Vanaf 25° op deze thermometer ontvang je 25% korting op je dagticket!

Volg de temperatuur hier live op onze website en profiteer van kortingen vanaf 25°!

  • 25% korting bij temperaturen vanaf 25° en tot 30°
  • 30% korting bij temperaturen vanaf 30° en tot 35°
  • 35% korting bij temperaturen vanaf 35°

Deze actie is enkel geldig aan de kassa van Technopolis, niet op online tickets. Ontdek hieronder de coolste experimenten die je hier kan beleven!

Op dit moment is
het in Mechelen
32 °C
Bron: Wunderground
De korting die aan de kassa verrekend wordt, is afhankelijk van de temperatuur die hier wordt weergegeven op het moment van jouw aankomst in Technopolis.

Experimenteren was nog nooit zo 'cool' in Technopolis

Puffen en zweten in de zomerzon? Niet bij Technopolis. Want daar wachten summerproof activiteiten in het Lab en het Atelier, verfrissende water-opstellingen, een koele tentoonstellingsruimte vol indrukwekkende en verrassende experimenten en een zonnige Doe-tuin. Experimenteren was nog nooit zo 'cool'. 

img

Maak summerproof gadgets

Hou het hoofd lekker koel en maak een nuttig gadget in ons hoogtechnologisch Atelier zoals een gepersonaliseerde zonnebril (niet UV-bestendig) of een naambadge voor je koffer. In ons Lab test je hoe (goed) zonnecrème werkt. Wedden dat je jouw zomer hiermee een stuk handiger kan doorstaan?

img

Ravot met water

Rep je naar onze Waterkant en experimenteer er met water of spat er elkaar nat. Ook leuk: balletjes laten balanceren op een waterstraal of in een zeepbel kruipen. En nog beter dan aan zee: je kunt er ook zélf golven maken.

phone Opgelet: gesloten voor onderhoud op 1, 2 en 3 augustus!
img

Zoek verkoeling in onze tentoonstellingsruimte

Het is daar lekker fris, maar dat wil niet zeggen dat het zweet je er niet kan uitbreken: of zet jij zonder klamme handen een vliegtuig aan de grond? En durf je zonder knikkende knieën op een spijkerbed liggen of op vijf meter hoogte fietsen - ook als dat in virtual reality tussen de roofvogels van de Grand Canyon is? Wekte je ooit al glibberwormen tot leven en ontleedde je al eens wilde dieren op een 3D-dissectietafel?

img

Experimenteer in de Doe-tuin

En als het heetste van de dag achter de rug is, haal je in de Doe-tuin een frisse wetenschapsneus op. Daar zet je een rots van 5 ton in beweging met je pink, wandel je over een levende brug, volg je de sporen van het gevaarlijkste dier ter wereld, en fluister je perfect verstaanbare zinnen naar elkaar … terwijl je 15 meter uit elkaar staat.


Doelgroep: jong en oud
Prijs: alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket

phone Doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u. Ook open op zon-, brug-, en feestdagen.

Actievoorwaarden

  • Actie niet geldig bij aankoop van online tickets. De korting wordt aan de kassa verrekend afhankelijk van de temperatuur op dat moment in Mechelen, zoals weergegeven op deze pagina.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen.
  • De korting is enkel geldig op individuele tickets kinderen, volwassenen, 55+ en andersvaliden. De korting is niet toepasbaar op geschenkbonnen, groepsreservaties, verjaardagsfeestjes, B-dagtrip en combitickets.
  • De kortingsactie is enkel geldig tijdens de zomervakantie, vanaf 1 juli tem 31 augustus 2017.

Bekijk hoeveel je zou betalen bij temperaturen onder de 25°

... en bereken je korting aan de kassa als het kwik stijgt! Katsjing!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.