Navigeer dropdown

Joepie, vakantie! Lekker veel tijd om je uit te leven in Technopolis. Zonder overdrijven, dé beste vakantiebestemming. Nog meer redenen nodig om te komen? Volg dan hier live de temperatuur, en stijgt de temperatuur boven de 25 graden, dan geven we 25% korting op onze toegangstickets!

Vanaf 25° op deze thermometer ontvang je 25% korting op je dagticket!

Volg de temperatuur hier live op onze website en profiteer van kortingen vanaf 25°!

  • 25% korting bij temperaturen vanaf 25° en tot 30°
  • 30% korting bij temperaturen vanaf 30° en tot 35°
  • 35% korting bij temperaturen vanaf 35°

Deze actie is enkel geldig aan de kassa van Technopolis, niet op online tickets. Klik hier voor alle informatie over deze actie 

Op dit moment is
het in Mechelen
32 °C
Bron: Wunderground
De korting die aan de kassa verrekend wordt, is afhankelijk van de temperatuur die hier wordt weergegeven op het moment van jouw aankomst in Technopolis.

Vakantiedagen? Die zijn nog fijner bij Technopolis!

Weer of geen weer: je fietst hier door de wolken, je spettert met water aan onze Waterkant, je gaat op ontdekkingstocht door onze Doe-tuin of je maakt handige zomergadgets in ons Lab en Atelier. Zon of regen? Bij Technopolis beleef je deze zomer een wetenschapsavontuur waar geen enkel reisverhaal tegenop kan!

img

Maak summerproof gadgets

ln ons hoogtechnologische Lab en Atelier kan je je helemaal summerproof maken met enkele handige zomergadgets: een funky gepersonaliseerde zonnebril (niet-UV-bestendig) of een naambadge voor je koffer. Daarnaast kan je ook zonnecrème testen. Alles voor een geslaagde zomer, dus! 

img

Ravot met water

Doet de vakantie je dromen van waterpret? Ook dan zit je goed bij ons! Welk weer het ook is, aan onze Waterkant mag je elkaar altijd heerlijk spatten en experimenteren met water. Laat balletjes balanceren op een waterstraal of kruip in een zeepbel. En nog beter dan aan zee: maak er zélf golven. Verfrissend én leerrijk!

phone Opgelet: gesloten voor onderhoud op 1, 2 en 3 augustus!
img

Spanning en spektakel

Krijg je het al warm van al die belevenissen? Dan lonkt onze altijd frisse tentoonstellingsruimte. Wat niet wil zeggen dat je er geen klamme handen kunt krijgen. Of zet jij zonder zweten een vliegtuig aan de grond? En durf je zonder beven op vijf meter hoogte fietsen? Ook als we je dat in virtual reality laten doen, tussen de roofvogels van de Grand Canyon? En dan zwijgen we nog over de glibberwormen die hier tot leven komen, de wilde dieren die op de 3D-dissectietafel belanden, en alle spectaculaire wetenschapsshows! 

img

Ontdekken en doen... in het groen

Je hoeft bij ons natuurlijk niet de hele dag binnen te blijven om te experimenteren. Trek naar buiten en haal een frisse wetenschapsneus in onze Doe-tuin, volg er de sporen van het gevaarlijkste dier ter wereld of wandel over een levende brug. En dat is eigenlijk nog niets: je kunt er ook een rots van 5 ton in beweging zetten met je pink en perfect verstaanbare zinnen naar elkaar fluisteren, terwijl je 15 meter uit elkaar staat.

Doelgroep: jong en oud
Prijs: alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket

phone Doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u. Ook open op zon-, brug-, en feestdagen.

Check het weer en maak kans op 25% korting op je ticket aan de kassa!

Je merkt het: bij Technopolis beleef je deze zomer onvergetelijke wetenschapsavonturen! Nog meer redenen nodig om langs te komen? Hou dan zeker de thermometer in de gaten, want stijgt de temperatuur boven de 25 graden, dan geven we 25% korting op onze toegangstickets aan de kassa.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.