Navigeer dropdown

Als je al wandelend tussen de doe-opstellingen plots een man in kostuum ziet en plots verdwijnt deze voor je neus, ben je dan van lotje getikt, zie je spoken of… heb je misschien wat te lang in de zon gezeten?

Geen van alle! Je zintuigen vertellen aan je hersenen een heel ander verhaal dan wat er werkelijk aan de hand is. Ga op zoek naar alle illusies in onze tentoonstellingsruimte en laat jezelf in de luren leggen! Wedden dat je je eigen ogen niet gelooft!

Surrealistisch kunstwerk?

Schrik evenmin als je plots een bizarre verzameling plankjes ziet. Het had een surrealistisch kunstwerk kunnen zijn, maar dat is het niet. Ga wat verder staan en je zou kunnen zweren dat er iets heel anders staat!

img
img

Voor de durvers!

Sommige van onze illusies zijn niet voor gevoelige zielen! Waag jij het om te staren in onze bodemloze put? De vraag is enkel hoe diep deze écht is… Houd de rand goed vast en blijf vooral met beide benen op de grond staan!

Alles draait om jou!

Heb je je altijd even het centrum van de wereld willen voelen? Stap dan binnen in onze spiegelgrot of in de caleidoscoop en zie oneindig veel beelden van jezelf. Daar kan geen enkele badkamerspiegel tegenop!

En wat als je ogen vertellen dat alles om je heen draait, terwijl je evenwichtsorgaan je laat weten dat je stilstaat? Heel even voelt het alsof de wereld om jou heen draait. Letterlijk. Je wordt er jammer genoeg wel heel duizelig van!

img

Ontdek nog veel meer te gekke illusies in Technopolis!

Praktisch

Doelgroep: jong en oud
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

phone doorlopend, van maandag tot en met zondag, van 9u30 tot 17u

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de korting!

Technopolis wil je tijdens de zomervakantie verkoelen met verkwikkende kortingen die stijgen naarmate  de temperatuur stijgt.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.