Navigeer Sluit

Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

Tel af naar onze gloednieuwe sporttentoonstelling!

Deze zomer is iederéén sportheld

Deze zomer het weer zover: dan gaan de beste voetbalploegen ter wereld de strijd aan tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. Technopolis bezorgt je een sportzomer in eigen land, want bij ons ben jij de atleet. Vlieg door de lucht met een parapente, bedwing de hoogste rotswanden of word de held van je eigen sportvideo. Hoe? Zo:

Gloednieuw vanaf deze zomer!

img

Ontdek de held in jezelf

Vergaap je weleens aan de acrobatenkunsten van topturners? Dan kan je deze zomer je kans grijpen. Op onze filmset voer je al je turnstunts zelf uit, zonder er ook maar één schrammetje aan over te houden. Trots op je creatie? Show dan je kunsten meteen aan je vrienden via Facebook of Twitter.

Turnpilletjes hebben we bij Technopolis niet, wel een unieke filmstudio. Liggend op de grond voer je de spectaculairste moves uit op de evenwichtsbalk. Een topcamera neemt om de paar seconden een foto. Alle beelden na elkaar zorgen voor een verbluffend filmpje waarin je het beste van jezelf geeft.

img

Beklim de Mount Everest

Op onze klimconstructie word je Spiderman. Klauter op de steilste rotswanden, klamp je vast aan duizelingwekkend hoge gebouwen of bedwing de hoogste bergtoppen. Schrik om je grip te verliezen? Nergens voor nodig! Als je valt, dan land je veilig op een zachte mat.

Achter je klimavonturen gaat een stevige portie augmented reality schuil. We projecteren beelden op de klimmuur die meebewegen met je capriolen. Resultaat? Een klimsessie die je nooit nog vergeet!

img

Ga de lucht in met een parapente

Met onze parapente suis je op duizelingwekkende hoogte door de lucht… terwijl je met beide voeten veilig op de grond blijft. Het geheim? De uitgebreide virtualreality-­opstelling. Met de wind in hun haren en de VR-bril op hun snoet voel je je zo vrij als een vogel.

Deze opstellingen komen tot stand dankzij

         

img

En nog véél meer...

Zet je schrap voor een spannende rolstoelrace, oefen je strafschoppen en ontrafel het mysterie achter het perfecte effectballetje!

Praktisch

  • Doelgroep: jong en oud
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
phone Vanaf deze zomer!

  

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Koop je tickets goedkoper online!

Online betaal je € 1 minder per ticket! Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.