Navigeer dropdown

Deze zomer is het weer zover: dan gaan de beste voetbalploegen ter wereld de strijd aan tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. Technopolis bezorgt jouw leerlingen een sportzomer in eigen land, want bij ons ben jij de atleet. Ze vliegen door de lucht met een parapente, bedwingen de hoogste rotswanden of zijn de held van hun eigen sportvideo. Hoe? Zo:

Gloednieuw vanaf deze zomer!

img

Ontdek de held in jezelf

Vergapen jouw leerlingen zich weleens aan de acrobatenkunsten van topturners? Dan kunnen ze volgende zomer hun kans grijpen. Op onze filmset voeren ze al hun turnstunts zelf uit, zonder er ook maar één schrammetje aan over te houden. Trots op hun creatie? Dan showen ze hun kunsten meteen aan hun vrienden via Facebook of Twitter.

Turnpilletjes hebben we bij Technopolis niet, wel een unieke filmstudio. Liggend op de grond voeren jouw leerlingen de spectaculairste moves uit op de evenwichtsbalk. Een topcamera neemt om de paar seconden een foto. Alle beelden na elkaar zorgen voor een verbluffend filmpje waarin jouw leerlingen het beste van jezelf geven.

img

Beklim de Mount Everest

Op onze klimconstructie worden jouw leerlingen Spiderman. Ze klauteren op de steilste rotswanden, klampen zich vast aan duizelingwekkend hoge gebouwen of bedwingen de hoogste bergtoppen. En verliezen ze hun grip? Dan landen ze veilig op een zachte mat.

Achter hun klimavonturen gaan een stevige portie augmented reality schuil. We projecteren beelden op de klimmuur die meebewegen met de capriolen van jouw leerlingen. Resultaat? Een klimsessie die ze van hun leven niet vergeten.

img

Ga de lucht in met een parapente

Met onze parapente suizen jouw leerlingen op duizelingwekkende hoogte door de lucht… terwijl ze met beide voeten veilig op de grond blijven. Het geheim? De uitgebreide virtualreality-­opstelling. Met de wind in hun haren en de VR-bril op hun snoet voelen ze zich zo vrij als een vogel.

Deze opstellingen komen tot stand dankzij

img

En nog véél meer!

Bereid je leerlingen voor op een spannende rolstoelrace, oefen met hen strafschoppen en ontrafel samen het mysterie achter het perfecte effectballetje!

  

Praktisch

  • Doelgroep: alle leerjaren en alle graden
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
phone Vanaf deze zomer

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.