Technopolis is gesloten
slide

TeST! Living_Lab

Bouw mee aan onze toekomst!

In Technopolis hebben we al gezorgd voor fascinerende, tot de verbeelding sprekende en gewoonweg bangelijke opstellingen. Enfin, dat is ónze "bescheiden" mening! Maar wat vind jij van onze opstellingen? Kom met je klas naar ons "TeST! Living_Lab" waar we enkele prototypes voor jou klaar staan hebben en laat rechtstreeks aan ons onderzoeksteam weten hoe we onze opstellingen (nóg) kunnen verbeteren. Zo bouwen ook jij en je leerlingen mee aan de toekomst van Technopolis!

TeST! Wat?

In het Living Lab van Technopolis helpen jij en je leerlingen ons om enkele prototypes van opstellingen uit te testen.

Kunnen de opstellingen volgens jou tegen een stootje? Is het jou meteen duidelijk wat je ermee moet doen? Geven ze jou spontaan zin om zelf te beginnen experimenteren? Is de uitleg die erbij hoort klaar als een klontje of euh…?

TeST het uit en laat ons een kijkje onder je hersenpan nemen!

Waarom TeST?

We streven er continu naar om je klasbezoek aan Technopolis te verbeteren. Logisch dus dat we je advies vragen om te achterhalen precies wat we nog kunnen verbeteren. Wat we samen creëren is ongetwijfeld (nóg) beter dan wat wij op eigen houtje achter de coulissen bekokstoven.

Klinkt als een win-winsituatie, toch?!

Wat met de TeSTresultaten?

TeST de opstelling(en) uit en laat je bevindingen rechtstreeks aan ons onderzoeksteam weten!

Ons team bestaat uit een of meerdere ontwerpers, ingenieurs, labelschrijvers… Stuk voor stuk gepassioneerde wetenschapsliefhebbers die gemotiveerd zijn om samen met jou aan de toekomst van Technopolis vorm te geven.

Van baanbrekende ideeën tot de spreekwoordelijke puntjes op de i: we kijken uit naar jouw input en gaan ermee aan de slag!

Praktisch

  • Doelgroep: alle leerjaren en alle graden
  • Prijs: alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket
phone Ons team maakt zich op weekdagen regelmatig vrij om deze zone te openen.

TeST! Living_Lab in het nieuws!

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.