Navigeer Sluit

Technopolis is gesloten
slide

Inspirience

Deze zone sluit half juni 2018!

Wees er snel bij als je nog in Inspirience wil experimenteren, want deze zone verdwijnt half juni uit de tentoonstellingsruimte van Technopolis. Inspirience maakt vanaf het najaar plaats voor een heel nieuw doe-concept voor 14-plussers.

Leef je nog tijdelijk uit in Inspirience...

In Inspirience ontdek je de meest fantastische dingen. Zo leer je hoe je een partijtje armworstelen wint tegen de computer en kan je jezelf laten fotograferen in 360°. Daarnaast kan je je eigen stem samplen en mixen tot een song en ijzervijlsel laten dansen op muziek. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je je ook laten filmen in slow-motion met een high speed camera!

Inspirience bewijst jou hoe spectaculair wetenschap kan zijn en hoeveel plezier je kan beleven met technologie. Wedden dat je voortaan met heel andere ogen kijkt naar vakken zoals biologie, natuurkunde en psychologie?

img

Vergeet je RFID-armbandje niet!

Wist je dat heel wat van onze interactieve opstellingen uitgerust zijn met RFID (Radio Frequency Identification) technologie? Neem bij het binnengaan een RFID-armbandje, houd het tegen de scanner van de opstelling die je wil uittesten, voer één keertje je gegevens in en je ontvangt de resultaten van je experimenten in je mailbox!

Praktisch

Doelgroep: 14 tot 18 jaar
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

phone Nog open tot half juni 2018. Daarna maakt Inspirience plaats voor een gloednieuwe zone!

Dagprogramma

Plan je een bezoek aan Technopolis? Een goeie tip: verken op voorhand het volledige programma. Zo weet je perfect wat je waar en wanneer kan ontdekken op de dag van jouw bezoek!

Bestel je tickets online

Loop de rij aan de kassa voorbij en gun jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.