Navigeer dropdown

Je merkt het elke dag: jouw leerlingen zijn hun kinderschoenen ontgroeid. Vandaag nemen ze beslissingen die hun studiekeuze en uiteindelijke loopbaan zullen beïnvloeden. Laten we hen dus maar aan het denken zetten...

Hiervoor creëerden we de zone Inspirience, waar jouw leerlingen geïnspireerd worden en een unieke ervaring opdoen met wetenschap en technologie. Ze worden uitgedaagd om enerzijds creatief aan de slag te gaan: ze maken beelden met een high speed camera en spelen ze vertraagd af of ze experimenteren met magnetisme, waarvan ze zelf de karakteristieken aanpassen. Ze maken een kunstwerk met schaduwen, mixen hun eigen soundtrack of tekenen met licht. Anderzijds maken je leerlingen verder kennis met zichzelf en met de keuzes die hun verdere leven bepalen: zo leren ze hun mening uiten, komen ze meer te weten over hun partnerkeuze, ontdekken ze of ze een volger of voortrekker zijn… In de zone Inspirience kunnen jouw leerlingen volop hun sociale vaardigheden, kennis, creativiteit en andere kerncompetenties ontplooien.

Praktisch

Doelgroep: 2e en 3e graad secundair
Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.