Technopolis is gesloten

STEK: onze gloednieuwe zone (14+)

Doe mee aan de wedstrijd 'join the STEKPACK' en beslis zelf hoe de zone wordt ingevuld!

Big news! We bouwen aan STEK, een gloednieuwe zone exclusief voor én door jongeren. Dit doen we samen met 'artists in residence' Joni en Pieter van het collectief SEAD, maar ook MET JOU! Kom op 5 oktober GRATIS naar onze officiële kickoff, doe mee aan de wedstrijd 'Join the STEKPACK' en word deel van de squad die zelf bepaalt hoe de zone wordt ingevuld!

What the... STEK!?

Wat STEK precies zal inhouden? Dat weet jij misschien wel beter dan wij! STEK wordt namelijk een creatieve zone voor en door jongeren. Jij bepaalt met andere woorden helemaal zelf wat je er gaat doen. Wij organiseren op vaste tijdstippen workshops rond allerlei topics, maar jij bepaalt helemaal zelf hoe je ze invult en beleeft.

 

Voor wie?

Of je over bepaalde skills moet beschikken? Hell no! Letterlijk iedereen met ideeën, creativiteit en nieuwsgierigheid is welkom in STEK! Er is slechts 1 echte must: dat je minimum 14 jaar bent... De rest doet er écht niet toe. Kom gewoon inspiratie opdoen, chillen en – als je er zin in hebt – gewoon je eigen ding maken

Join the STEKPACK!

The STEKPACK, dat zijn jullie: een groep jongeren die samen met ons zal nadenken over de invulling van STEK. Zit je dus vol creatieve ideeën die je met ons wil delen of zelf wil uitwerken of bouwen? Doe dan mee aan onze wedstrijd en... Join the STEKPACK!

Hoe precies? Dat vertellen we je op 5 oktober tijdens de officiële kickoff van STEK. Kom langs met je vrienden en denk alvast even na over wat er volgens jou niet in STEK mag ontbreken. Van een loungy chillspot tot een cocktailbar, gaming hall, vlogstudio of skatepark,... Alles kan! Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor de kickoff!

Kan je er op 5 oktober niet bij zijn? No worries! KLIK HIER om op de hoogte te blijven van alles over STEK. Dan droppen we de wedstrijdinfo kort na de kickoff in jouw mailbox!

En dan is er nog... de toren!

Wait, there's more! Binnenkort planten we ook nog een indrukwekkende toren in STEK. Deze toren wordt het 'skelet' dat the STEKPACK en andere geïnteresseerde jongeren zelf zullen uitbouwen en vormgeven tijdens onze workshops. Sounds nice? Waar wacht je dan nog op?! Kom naar onze kickoff en doe mee aan ‘Join the STEKPACK’!

Spring je liever af toe toe eens binnen? No problem! Check onder ‘Praktisch’  wanneer de eerstvolgende workshops plaatsvinden!

img

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 5 oktober om 13u30
  • Prijs: GRATIS
  • Doelgroep: jongeren vanaf 14 tot en met 18 jaar
  • Data eerstvolgende workshops:
    • 20 november: 'Open source building day'
    • 4 december: 'Atari Punk Console'
    • 8 januari: 'Logo design'

Met de steun van

Dit project kan gerealiseerd worden dankzij de steun van het Wetenschapscommunicatiebeleid van de Vlaamse overheid.

Technopolis Vlaamse overheid

img

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.