Technopolis is gesloten
slide

TeST! Living_Lab

Bouw mee aan onze toekomst!

In Technopolis hebben we al gezorgd voor fascinerende, tot de verbeelding sprekende en gewoonweg bangelijke opstellingen. Enfin, dat is ónze "bescheiden" mening! Maar wat vind jij van onze opstellingen? Kom naar ons "TeST! Living_Lab" waar we enkele prototypes voor jou klaar staan hebben en laat rechtstreeks aan ons onderzoeksteam weten hoe we onze opstellingen (nóg) kunnen verbeteren. Zo bouw ook jij mee aan de toekomst van Technopolis!

TeST! Wat?

In het Living Lab van Technopolis help je ons om enkele prototypes van opstellingen uit te testen.

Kunnen de opstellingen volgens jou tegen een stootje? Is het jou meteen duidelijk wat je ermee moet doen? Geven ze jou spontaan zin om zelf te beginnen experimenteren? Is de uitleg die erbij hoort klaar als een klontje of euh…?

TeST het uit en laat ons een kijkje onder je hersenpan nemen!

Waarom TeST?

We streven er continu naar om je bezoek aan Technopolis te verbeteren. Logisch dus dat we jouw advies vragen om te achterhalen precies wat we nog kunnen verbeteren. Wat we samen creëren is ongetwijfeld (nóg) beter dan wat wij op eigen houtje achter de coulissen bekokstoven.

Klinkt als een win-winsituatie, toch?!

Wat met de TeSTresultaten?

TeST de opstelling(en) uit en laat je bevindingen rechtstreeks aan ons onderzoeksteam weten!

Ons team bestaat uit een of meerdere ontwerpers, ingenieurs, labelschrijvers… Stuk voor stuk gepassioneerde wetenschapsliefhebbers die gemotiveerd zijn om samen met jou aan de toekomst van Technopolis vorm te geven.

Van baanbrekende ideeën tot de spreekwoordelijke puntjes op de i: we kijken uit naar jouw input en gaan ermee aan de slag!

Praktisch

  • Doelgroep: jong en oud
  • Prijs: alle activiteiten zijn inbegrepen in je dagticket
phone Ons team maakt zich op weekdagen regelmatig vrij om deze zone te openen.

TeST! Living_Lab in het nieuws!

Koop je tickets goedkoper online

Online betaal je € 1 minder per ticket. Bovendien loop je zo de rij aan de kassa voorbij en gun je jezelf meer tijd om te experimenteren!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.