Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00

Play the Light

Maak een licht- en muziekshow met je klas!

Voortaan zitten je leerlingen aan de knoppen van hun eigen muziek- en lichtshow! Kom met je klas in onze thematentoonstelling 'Play the Light' op de juiste knoppen drukken en creëer zo je eigen unieke klank- en lichtspektakel!

Enkele toppers uitgelicht!

 

'Play the Light' bevat 10 verschillende opstellingen die stuk voor stuk de moeite zijn om met de hele klas uit te proberen. Laat je leerlingen een techno-hit in elkaar mixen, met licht tekenen of samen een originele lichtdans doen.

Hieronder lichten we een paar toppers uit. Maar opgepast: zelf de handen (en benen) aanwenden is nog iets heel anders dan erover lezen. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

img

Big Beat

Bouw je eigen ritme op de grootste drumcomputer ter wereld. Wring je in de vreemdste bochten om de leukste beats te maken en zoek de 3 verstopte tonen. Opgelet, om je missie te doen slagen moet je genoeg vrienden verzamelen! 

img

Music Tree

Tik op de openingen van de buizen en luister naar het ritme dat de boom terugspeelt! Dat klinkt als muziek in de oren, niet? Volg met je vrienden het ritme van de boom en ontdek nog meer muziek.

img

Light Pong

Doe de pingpongdans! Ga tegenover elkaar staan op weerszijden van het tapijt. Door te stappen of te dansen op de zeshoekjes kan je het licht naar elkaar heen en weer kaatsen. Jij beslist hoe je wint!

img

Sound Chase

Acht gekleurde zuilen zijn aan het plafond verbonden met een grote lichtbol. Door op de knoppen te drukken, kan je geluid laten klinken dat andere zuilen zullen echoën. Ben jij snel genoeg op de knoppen drukken om de bol met licht te vullen? Ben je er klaar voor? Ready, set, goooo....!

Praktisch

  • Doelgroep: alle leerjaren en alle graden
  • Prijs: gratis, inbegrepen in je dagticket
phone Tot december 2018

Reserveer je klasbezoek online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online!

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.