Navigeer dropdown

De hele herfstvakantie staat bij ons in het teken van Halloween, maar maandagavond 31 oktober is de kers op de griezeltaart! Dan is Technopolis namelijk de hele avond geopend en griezel je met ons mee tijdens onze Halloween Nocturne.

Voor de gelegenheid stoppen we ons hele aanbod in een Halloweenjasje. Bibber dus maar al uit je vel en begin alvast te klappertanden, want we hebben écht aan alles gedacht om je spontaan te doen huiveren: een  spooktaculaire wetenschapsshow, waanzinnige workshops, een duivelse demokar en nog zo veel meer! Daarnaast schotelen we je in ons restaurant een paar heerlijke Halloweenkostjes voor. Zo kan je spinnensoep slurpen, smullen van muffins met oogballen en proeven van een pastaschotel met heksenhaar!

Alle activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs en we geven € 2 korting op online tickets.  Neem het van ons aan: er valt  hier werkelijk bangelijk veel te beleven  op één avond! Durf   jij al eens tussen je vingers door naar ons huiveringwekkend  aanbod  te kijken? Zeker? Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Neem iedereen beet met je nepwonden

Dit mag niet ontbreken op Halloween! Jaag iedereen de stuipen op het lijf met jouw zelfgemaakte nepwonden. Compleet met het perfecte nepbloed!

Doelgroep: vanaf 4 jaar

Tijdstippen: doorlopend open van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 10 minuten

Locatie: Laan

Neem je eigen erfelijk materiaal onder de loep

Je bent onderzoeker  en proefkonijn tegelijkertijd.  Haal zelf cellen uit je lichaam en maak de draderige slierten van je eigen DNA zichtbaar. We vertellen je graag meer over deze geheime code waarmee ook klonen gemaakt worden.

Doelgroep: vanaf 10 jaar

Tijdstippen: doorlopend van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 15 minuten

Locatie: Lab

Vis bloederige slijmwormen op

Spuit de bus verdacht gekleurde vloeistof leeg in het bizarre bad en aanschouw hoe er uit het niks wormen tevoorschijn komen! Durf jij het aan om ze uit het bad te vissen?

Doelgroep: vanaf 10 jaar

Tijdstippen: doorlopend open van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 15 min

Locatie:   Lab

Maak een griezelrobot

Steek de handen uit de mouwen en maak een te gekke griezelrobot in de vorm van een spin of een vleermuis. Neem je creatie mee naar huis en laat je huisgenoten zich een hoedje schrikken.

Doelgroep: vanaf 8  jaar

Tijdstippen: doorlopend open van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 30 minuten

Locatie: Atelier

Verstuur een bangelijk bericht

Niets is zo lollig als iemand laten schrikken door hem of haar  een enveloppe te overhandigen die spinneneiren bevat en prompt  begint te ratelen wanneer hij geopend wordt. 

Doelgroep: vanaf 8  jaar

Tijdstippen: doorlopend open van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 30 minuten

Locatie:   Atelier

Bepaal de bloedgroep van het slachtoffer

Een onschuldig persoon werd op een brutale wijze om het leven gebracht. Ga aan de slag met je pipet, enkele bloedstaaltjes en antistoffen en bepaal de bloedgroep van het ongelukkige slachtoffer. 


Doelgroep: vanaf 10 jaar

Tijdstippen: doorlopend van 10u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30

Duurtijd: 15 minuten

Locatie: Lab

En er is nog méér!

Bovenop al  deze  workshops, voorzien we nog enkele spetterende extraatjes  die het Halloween-plaatje helemaal compleet maken:

  • Een spooktaculaire wetenschapsshow: speciaal voor jou boksten we een aangepaste griezelshow in elkaar waarin we allerlei te gekke  experimenten op je afvuren. Daarin bezorgen we je een halfuur lang kippenvel en zit je non-stop op het puntje van je stoel!

  •  Duivelse demokar:  krakend en piepend rijdt de duivelse demokar rond doorheen heel  Technopolis, voortgeduwd door een wel heel bizarre  barman.  Dit eigenaardige  typetje  lijkt zomaar ontsnapt te  zijn uit een  griezelverhaaltje  en staat te trappelen  om  al zijn maffe brouwsels aan jou voor te schotelen. Wees echter op je hoede, want geen enkel drankje is wat het lijkt!

  • Griezelgrime: laat je door onze grime-artiesten omtoveren tot een zombie, het monster van Frankenstein of een andere griezel en ga zo helemaal op in de sfeer!

  • Een  grote ketel boordevol snoep: kom je  op maandagavond  31 oktober verkleed naar Technopolis? Dan mag je eens grabbelen in onze grote snoepketel!

Praktisch

Wanneer: 31 oktober 

Openingsuren: van 18u tot 23u

Prijs:

  • Alle activiteiten zijn inbegrepen in de prijs van je toegangsticket

  • Aan de kassa: € 20 voor kinderen (3-11 jaar), € 25 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

  •  Online tickets:  slechts   € 18 voor kinderen  (3-11 jaar) en € 23 voor volwassenen en kinderen vanaf  12 jaar.

  • Abonnees betalen op vertoon van hun abonnement aan de kassa slechts € 7 (3-11 jaar) of € 9 (vanaf 12 jaar).  

Object reference not set to an instance of an object.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.