Navigeer dropdown

Staat jouw zomervakantie ook synoniem met uitdagingen zoeken? Wat denk je ervan om van 9 tot 13 juli de meest knotsgekke, gewaagde en originele kettingreactie te bouwen? Ons kettingreactiekamp is reeds volzet, maar er bestaat altijd een kansje dat iemand annuleert. Als je wil, dan kan je jezelf op de wachtlijst zetten. We contacteren je vanaf het moment dat er een plaats vrijkomt!

In een kettingreactie leidt de ene gebeurtenis onvermijdelijk tot de volgende. Dat is niet alleen een waarheid als een bus… Dat is pure wetenschap! 

Zo’n ketting van reacties kan je zorgvuldig plannen en er nog behoorlijk wat plezier aan beleven ook! Vijf dagen lang bundelen we onze krachten en gaan we in groepjes aan de slag in het Atelier van Technopolis om de meest-spectaculaire-kettingreactie-van-je-leven te bouwen! Lasercutter, 3D-printer, elektronica en zowat alle tools van een echte doe-het-zelver… het worden allemaal middelen om jouw doel te bereiken.

Om dat hoogtepunt niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, nodigen we op vrijdagnamiddag 13 juli je familie en vrienden uit om jouw meesterwerk te aanschouwen.

Praktisch (sorry, dit kamp is volzet)

  • Doelgroep: we zoeken deelnemers die volgend schooljaar naar het 1e of het 2e middelbaar gaan.
  • Capaciteit: minimum 12 deelnemers, maximum 16 deelnemers
  • Prijs (incl. lunch en materiaalkost):  €225, €200 voor abonnees

Dit kamp is zonder overnachting.

phone Van 9 tot 13 juli 2018. Van 10u tot 16u30 experimenteren we samen (tussen 9u30u en 10u & 16u30 en 17u mag je gerust zelf op ontdekking in Technopolis)
img

Dit kamp is reeds volzet, maar...

schrijf je gerust nog in en dan zetten we je op de wachtlijst. Er is namelijk altijd een kansje dat iemand onverwacht annuleert. We contacteren je vanaf het moment dat er een plaats vrijkomt!

Wist je dat?

Het kettingreactiekamp in Technopolis is een STEM-activiteit is: ze stimuleert de interesse in wetenschap en techniek bij jongens én meisjes die bruisen van de creativiteit en barsten van de nieuwsgierigheid. Want in hen schuilt misschien wel de Marie Curie of Albert Einstein van de 21ste eeuw!

 

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.