Navigeer dropdown

Heb jij al eens een échte robot ontmoet? Robotexpert Jan De Coster kent er niet alleen verschillende, hij maakt er ook zelf! Binnenkort brengt hij een heleboel robotjes naar Technopolis om ze met heel veel trots voor te stellen. Zijn robots zijn superslim, hebben een heel arsenaal aan trucjes en hebben bovendien een sprankelende persoonlijkheid! Wedden dat je als een blok voor hun charmes valt... Of toch niet? Wat als ze zó slim en behendig worden dat ze op een keer de hele wereld overnemen?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

RUSTIG! Volgens Jan is er absoluut geen reden voor paniek! Méér nog, hij voorspelt dat robots heel belangrijk zullen zijn voor onze toekomst (en die van de planeet). We hebben alleen een goed plan van aanpak nodig! 

Zit jouw hoofd nu ook boordevol vragen? Tijdens de Kinderlezing zie je met eigen ogen wat Jan z'n robots allemaal kunnen. Hij legt daarbij uit hoe en waarom hij ze ontworpen en gemaakt heeft. Hij toont je zelfs hoe je later zélf robots kan maken! Hebben we nu helemaal je aandacht?! Dat dachten we wel... 

Kom naar de Kinderlezing op zondag 15 april en ontdek hoe een toekomst vol robots eruit zou kunnen zien! 

img

© Slightly Overdone

Al het beeldmateriaal op deze pagina is afkomstig van Slightly Overdone Studio by Jan De Coster.

Praktisch

  • Doelgroep: 8 - 12 jaar, maar ouders, tantes, nonkels, grootouders... zijn uiteraard ook welkom!
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Kegel
  • Prijs: € 5, € 2,50 voor abonnee en UiTPAS met kansentarief.
  • Combiticket Kinderlezing: ben je van plan om voor en/of na de Kinderlezing de rest van Technopolis te bezoeken? Koop dan een combiticket Kinderlezing. Zo betaal je slechts € 2,50 voor de Kinderlezing. Als je bovendien je combiticket Kinderlezing online koopt, dan bespaar je nog eens € 1 per combiticket. Combitickets Kinderlezing kosten € 1 meer aan de kassa.
phone Zondag 15 april, van 11u tot 12u30

Koop nu je tickets

Wil je echt zeker zijn van je plaatsje, koop dan je tickets op voorhand online. Als de Kinderlezing niet uitverkocht is, zijn er op de dag van de Kinderlezing zelf nog tickets te koop aan de kassa. Goeie tip: ben je van plan om voor en/of na de Kinderlezing de rest van Technopolis te bezoeken? Koop dan een combiticket Kinderlezing. Zo betaal je slechts € 2,50 voor de Kinderlezing. Als je bovendien je combiticket Kinderlezing online koopt, dan bespaar je nog eens € 1 per combiticket. Combitickets Kinderlezing kosten € 1 meer aan de kassa.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.