Navigeer dropdown

Waag je tijdens onze Kinderlezing met professor Tom Elegeert in het oog van de storm en ontdek alles over donder en bliksem!

Je kent het fenomeen: je hoort een luide knal en niet veel later zie je een felle lichtflits aan de hemel! Je weet niet of je bang moet zijn of al die flitsen nu net heel mooi moet vinden. Doet je een beetje denken aan vuurwerk, niet? Maar… je anders zo stoere hond begint te bibberen, mama en papa beginnen stopcontacten uit te trekken middenin je favoriete tv-programma… En dan begin je je af te vragen: waar komen die flitsen toch vandaan?

Ontdek samen met weerman Tom Elegeert welke bewegingen kleine pakketjes lucht maken. Aanschouw hoe op die manier wolken beginnen te groeien en hoe dit uiteindelijk kan leiden tot één van de meest fascinerende weerfenomenen: bliksem!

Zet je schrap voor een ONWEERstaanbaar (d)onderonsje!

Praktisch

  • Doelgroep: 8 - 12 jaar, maar ouders, tantes, nonkels, grootouders... zijn uiteraard ook welkom!
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Kegel
  • Prijs: € 5, € 2,50 voor abonnee

Wil je toch liever aan de kassa betalen? Dat kan ook! Als de Kinderlezing niet uitverkocht is, zijn er op de dag van de Kinderlezing zelf nog tickets te koop aan de kassa. Wil je dus echt zeker zijn van je plaatsje, koop dan je tickets op voorhand online.

phone  Zondag 21 mei, van 11u tot 12u30

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.