Navigeer dropdown

Zet je schrap voor een bijzonder ontvlambare Kinderlezing! Professor Mark Pecqueur komt je op zondag 25 februari alles vertellen over brandstoffen. Tijd om niet alleen je oren, maar ook je ogen open te trekken, want deze allesbehalve saaie prof is van plan om ter plaatse allerlei stoffen in de fik te steken! Laat je fantasie al maar de vrije loop, want zelfs een stuk chocolade of wat cacaopoeder zal niet veilig zijn... Deze niet zo nutty prof zal niet alleen verschillende stoffen in brand steken: hij zal ze ook tegen mekaar laten racen! Rararaaaaa... Welke brandstof is het snelst?

Professor Mark Pecqueur is autotechnoloog en geeft les aan de Thomas More Hogeschool. Hij weet ongelooflijk veel over zowat alles wat met auto's te maken heeft en dus ook over... brandstof! Want probeer maar eens een motor in gang te krijgen zonder benzine, diesel, aardgas, waterstof of elektriciteit.

Maar hoe gaat dat nu net in z'n werk? Welke andere brandstoffen zijn er nog? Heb je al eens goed nagedacht over de betekenis van het woord brand-stof? Hoe snel brandt een brandstof en schieten alle stoffen even snel in brand? Wist je trouwens dat je een lucifer kan doven in brandstof? Stof genoeg om over na te denken in afwachting van deze bijzonder vurige Kinderlezing op zondag 25 februari!

Praktisch

  • Doelgroep: 8 - 12 jaar, maar ouders, tantes, nonkels, grootouders... zijn uiteraard ook welkom!
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Kegel
  • Prijs Kinderlezing: € 5, € 2,50 voor abonnee en UiTPAS met kansentarief.  
  • Combiticket Kinderlezing: ben je van plan om voor en/of na de Kinderlezing de rest van Technopolis te bezoeken? Koop dan een combiticket Kinderlezing. Zo betaal je slechts € 2,50 voor de Kinderlezing. Als je bovendien je combiticket Kinderlezing online koopt, dan bespaar je nog eens € 1 per combiticket. Combitickets Kinderlezing kosten € 1 meer aan de kassa.
phone Zondag 25 februari, van 11u tot 12u30

  

img

Koop nu je (combi)tickets

Wil je echt zeker zijn van je plaatsje, koop dan je tickets op voorhand online. Als de Kinderlezing niet uitverkocht is, zijn er op de dag van de Kinderlezing zelf nog tickets te koop aan de kassa. Goeie tip: ben je van plan om voor en/of na de Kinderlezing de rest van Technopolis te bezoeken? Koop dan een combiticket Kinderlezing. Zo betaal je slechts € 2,50 voor de Kinderlezing. Als je bovendien je combiticket Kinderlezing online koopt, dan bespaar je nog eens € 1 per combiticket. Combitickets Kinderlezing kosten € 1 meer aan de kassa.

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.