Technopolis is open
Van 9u30 tot 17u00
slide

STEM-dagen voor leerkrachten

Inschrijven kan vanaf 12 september!

Tijdens de STEM-dagen (15, 16 en 17 oktober) in Technopolis reiken we leerkrachten nieuwe ideeën en werkvormen aan om hun lessen STEMmiger te maken. Voor zowel leerkrachten, standhouders, sprekers en aanbieders van workshops zijn de STEM-dagen in Technopolis de plaats bij uitstek om ideeën uit te wisselen. Op woensdag 12 september vanaf 15u openen de inschrijvingen!

Waarom deelnemen aan de STEM-dagen?

De vraag is eerder 'waarom niet'... Je krijgt de kans om op een informele manier de handen uit de mouwen te steken in Technopolis, ideeën uit te wisselen met leerkrachten, standhouders, lesgevers... Én je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en visies op het vlak van STEM. Bovendien is je deelname volledig gratis.

    #STEMdagen 

Wat staat er op het programma?

Ons team is nog volop bezig met de concrete invulling van de STEM-dagen. Vanaf 13 augustus vind je hier het volledige programma terug!

img

Workshops en infosessies

Tijdens workshops en infosessies maak je kennis met nieuwe didactische werkvormen en sprokkel je interessante tips bij elkaar. Gelegenheid genoeg om bij de terugkomst in de klas je leerlingen met verbazing achterover te slaan!

img

Inspiratiebeurs

We verwennen je met een inspiratiebeurs waar standhouders je doorlopend de nieuwste producten, handboeken, materiaalkoffers… aan je voorstellen. Inspiratie genoeg om de rest van het schooljaar te overbruggen en... om de nummer 1 van je leerlingen te worden?! 

img

Plenaire sessie

We starten de dag met een plenaire sessie over de integratie van STEM in het onderwijs en de rol van leerkrachten hierin.

Wanneer?

We organiseren een aparte STEM-dag voor leerkrachten van het basisonderwijs, de 2e en 3e graad secundair onderwijs en de 1e graad:  

  • Maandag 15 oktober: basisonderwijs
  • Dinsdag 16 oktober: 2e en 3e graad secundair onderwijs
  • Woensdag 17 oktober: 1e graad secundair onderwijs

Plan jouw dag nu alvast in. Tot binnenkort!

Praktisch

Tijdens de STEM-dagen zijn we gesloten voor het publiek. Technopolis is dus 3 dagen lang exclusief geopend voor leerkrachten!

Leerkrachten kunnen zich inschrijven via deze pagina:

  • Start inschrijvingen: woensdag 12 september om 15u
  • Eind inschrijvingen: zondag 30 september (middernacht)
  • Prijs: gratis, lunch inbegrepen
phone 015 34 20 38 mail stem-dagen@technopolis.be

Met de steun van

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.