Maak zelf een #LockdownLamp

Koop nu je kit bij Velleman met 20% korting
Zeg…”, Hey, weet je nu al wat”… Soms sta je te popelen om je huisgenoten iets te vertellen of te vragen, maar nu ze thuis werken of les volgen, krijg jij misschien ook al eens een Shhhhh”, Niet nu!” of een zelfs gesloten deur als antwoord. Dat is noch voor jou noch voor je huisgenoten fijn. Gelukkig kan je met behulp van de kit van Velleman zelf een #LockdownLamp maken waarmee ze met een groen of rood licht kunnen aangeven of je hen mag storen! Wij helpen je al een hele eind op weg in onze vlogs en aanvullende blogposts. Als extraatje vind je in onze eerste vlog een kortingscode van 20% om je eigen #LockdownLamp-kit bij Velleman te bestellen.
LockdownLamp

Gaat er bij jou een lampje branden?

Heb je zelf te gekke ideeën om voor je eigen #LockdownLamp met de kit van Velleman? Verlicht ons met jouw briljante ontwerp door het resultaat op sociale media te posten met #LockdownLamp.

Steek je licht op in onze vlogs en blogposts!

Abonneer je nu meteen op ons YouTube-kanaal, zodat je geen enkele #LockdownLamp-vlog mist en laat je mailadres achter zodat je elke bijhorende blogpost automatisch in je mailbox krijgt. Van zodra ze live gaan, verschijnen onze 3 vlogs en 3 aanvullende blogposts ook op deze pagina.

Blogpost 1: Hoe maak je je eigen #LockdownLamp?’

Blogpost 2: Hoe maak je een slimme LockdownLamp?’

Blogpost 3: Bedien jouw​‘Lockdown lamp’ met je smartphone!’