Wij van Technopolis vinden het superbelangrijk dat wetenschap deel uitmaakt van het leven van jongeren. We willen dat ze opkijken naar wetenschappers en dat ze geboeid raken door de gekke effecten van simpele natuurwetten en de straffe verhalen van onderzoekers overal ter wereld. Want die jongeren groeien straks op tot volwassenen die onze samenleving broodnodig heeft: creatieve en originele denkers die ons blijven verbazen met hun nieuwe ideeën. Vindt u dat ook een mooie missie? Dan willen we u heel graag als partner! We geven u als partner de ruimte om uw engagement vrij te kiezen. 

Productpartners

Media partners

Exhibitpartners

Technopolis ontwikkelt samen met zijn exhibitpartners een interactieve opstelling. Deze is gelinkt aan de sector waarin de partner actief is en vaak is er een knipoog naar één van de producten of diensten. Een dergelijke opstelling maakt gemiddeld 3 jaar deel uit van de permanente tentoonstelling en wordt opgesteld in de zone die het best aansluit bij de inhoud van de opstelling.

In ruil voor de geleverde knowhow, materialen en/of fondsen krijgt het bedrijf visibiliteit door logovermelding op de opstelling zelf of naamvermelding in alle communicatie aangaande de opstelling. De samenwerking kan bovendien uitgebreid worden met nevenprojecten.

Projectpartners

Productpartners leveren producten of diensten aan Technopolis. In ruil hiervoor maken ze gebruik van de infrastructuur van Technopolis en krijgen ze toegangskaarten.

Interesse in een partnership?

functie Dries Desagher functie Verantwoordelijke partnerships phone +32 15 34 20 05 mail dries@technopolis.be

Ben je bezoeker, leerkracht of geïnteresseerd in evenementen? Switch hier naar een aanbod op maat.