Elders beleven

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Zijn je leerlingen al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoeken ze gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen hen maar al te graag op weg.
buitenschoolse activiteit

Zoek naar STEM-activiteiten in jouw buurt

Kriebelt het om ook na de schooluren of in je vrije tijd aan de slag te gaan met STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Dan zal je versteld zijn van het ruime aanbod aan workshops en andere activiteiten dat je hier terugvindt. De beste manier om bij te leren over wetenschap, techniek, wiskunde, ICT…? Dat doe je niet via een boek, maar al spelend en onderzoekend!

Ontdek meer

Junior Olympiade Natuurwetenschappen

Het is weer zover! We zijn op zoek naar afgetraind talent om hun kennis over aardrijkskunde, biologie, chemie en fysica te testen. De 30 besten krijgen ook een gouden, zilveren of bronzen medaille. En ja, er is ook een mooie prijzenpot! Inschrijven kan nog tot 1 februari.

Doet jouw klas ook mee aan de Wetenschapsbattle?

Tijdens een spannende wedstrijd stellen vijf wetenschappers hun ruimteonderzoek voor aan duizenden lagereschoolkinderen. De kers op de taart: er komen échte astronauten langs. Schrijf je klas vóór 14 maart in zodat je de ganse battle kan volgen via de livestream. 

Dinsdag 22 maart 2022
Een organisatie van The Floor is Yours.