Food for the Future

Schrijf je klas gratis in voor Food for the Future

3e gr. ASO & TSO
Tijdens de smaakmakende workshop- en interactieve lezingenreeks “Food for the Future” op dinsdag 20 oktober maken je leerlingen kennis met zes fijnproevers en voedselexperten die zich vastbijten in de toekomst van de voedingsindustrie. Schrijf je klas nu gratis in!
1

Jouw keuze

2

Jouw gegevens

3

Overzicht

4

Succes

Ik schrijf mijn klas in voor:*
Via welke weg heb je Technopolis leren kennen?*
Tijdens onze workshops worden vaak foto's en sfeerbeelden genomen die nadien op de website of sociale mediakanalen gepubliceerd kunnen worden. Het is steeds mogelijk om je te verzetten tegen de publicatie van identificeerbare foto's door een e-mail te sturen naar info@technopolis.be met een verwijzing of link naar de betreffende foto's.
Terug Volgende

Recept (of enkele praktische zaken)

Alle deelnemers krijgen eerst samen een korte intro “voorgeschoteld”. Daarna verdelen we de deelnemers in kleine groepjes en werken we met een doorschuifsysteem. Zo kan iedereen van het volledige menu van workshops en interactieve lezingen proeven!

Gratis!
Je kan met je leerlingen gratis aan dit café deelnemen zonder apart een klasbezoek te boeken. Wens je toch voor of na het wetenschapscafé Technopolis te bezoeken, dan kan je dat in het inschrijvingsformulier aanduiden. In dat geval betaal je € 7,20 toegang per leerling.
Leerlingen uit de 3e graad ASO en TSO
Max. 75 deelnemers
Dinsdag 20 oktober 2020, van 9u tot 12u
In STEK, de nieuwe zone voor 14- tot 18-jarigen in Technopolis