Technopolis is gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je keuken omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis is gesloten
Vork

Schrijf je klas gratis in voor het wetenschapscafé Food for Thought

Het wetenschapscafé Food for Thought zou normaalgezien op 21 april plaatsvinden. In het licht van de coronacrisis werd echter beslist om deze activiteit naar een latere (nog te bepalen) datum te verplaatsen. Technopolis volgt alle maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te beperken strikt op. We blijven in de tussentijd online je wetenschapshonger stillen.

1

Jouw keuze

2

Jouw gegevens

3

Overzicht

4

Succes

Ik schrijf mijn klas in voor:*
Via welke weg heb je Technopolis leren kennen?*
Tijdens onze workshops worden vaak foto's en sfeerbeelden genomen die nadien op de website of sociale mediakanalen gepubliceerd kunnen worden. Het is steeds mogelijk om je te verzetten tegen de publicatie van identificeerbare foto's door een e-mail te sturen naar info@technopolis.be met een verwijzing of link naar de betreffende foto's.
Terug Volgende

Recept (of enkele praktische zaken)

Gratis!

Je kan met je leerlingen gratis aan dit café deelnemen zonder apart een klasbezoek te boeken. Wens je toch voor of na het wetenschapscafé Technopolis te bezoeken, dan kan je dat in het inschrijvingsformulier aanduiden. In dat geval betaal je € 6,90 toegang per leerling.
Opnieuw te bepalen
In STEK, de nieuwe zone voor 14- tot 18-jarigen in Technopolis
Leerlingen uit de 3e graad secundair
Max. 75 deelnemers

Nog vragen?