Stel je klasuitstap niet uit en krijg 5% korting

Kortingscode VLIEGENDESTART
Trrriiiing! Het is tijd! Tijd om je STEM-lessen tot léven te wekken. Kom naar Technopolis tussen 19 september en 21 oktober en ontvang uitzonderlijk 5% korting op de toegangsprijs van € 8,40 per leerling* (zie voorwaarden).

Start je het schooljaar in Technopolis, dan kan je bovendien als eerste onze vernieuwde hoofdexpo verkennen. Dit schooljaar scoren bij je leerlingen? Check!

Boek nu je klasuitstap
Tentoonstellingsruimte vliegtuig
Nieuw
LO + SO

Ontdek als eerste onze vernieuwde hoofdexpo

Overal waar je kijkt, zie je gloednieuwe interactieve opstellingen. Van fysica tot chemie, biologie, aardrijkskunde, wiskunde, ruimte, techniek en technologie: alle fenomenen komen werkelijk tot leven. Ideaal om je leerlingen de basisprincipes uit de wetenschap al doende te laten ontdekken.

En waar zullen ze nog parapente vliegen of over de Grand Canyon fietsen in VR, een vliegtuig aan de grond zetten, even op een spijkerbed gaan liggen… tijdens een klasuitstap? Ontdek hier nog enkele toppers.

expo experimenten
KO + 1e graad LO

Ontdek de wereld op kindermaat

In het Kinder-doe-centrum ontdekken de allerkleinsten de grotemensenwereld op kindermaat. Ga met je kleuters op ontdekkingstocht door de stad, het park en de werf en leer samen bij over het menselijk lichaam.

Ontdek meer
bodem zee vissen
Nieuw
SO

Bezoek zeker ook Zeekracht

Verhinderde corona vorig jaar je klasuitstap? Dan doken je leerlingen vast nog niet in onze expo Zeekracht. Daar dompelen we hen onder in de zee en de haven van morgen zonder dat ze ook maar één druppel water voelen.

Ontdek meer
Demo droogijs sublimeren
LO + SO

Laat je verrassen door onze demo’s

Tijdens je bezoek trakteren we je leerlingen op een gigantische kettingreactie en bangelijk koele proeven met droogijs.

Ontdek meer

En dat allemaal aan 5% korting!*

  • Boek je klasbezoek via het formulier op onze website en kies een bezoekdatum tussen 19 september en 21 oktober 2022.
  • Vermeld in het veld voor de korting de code VLIEGENDESTART

Wat is altijd inbegrepen in de toegang (€ 8,40 per leerling)?

* Voorwaarden: deze korting is niet van toepassing op bestaande reservaties en kan niet gecumuleerd worden met andere acties of combitickets. De korting wordt enkel toegekend bij vermelding van de actiecode. Deze is niet van toepassing op extra’s zoals workshops, shows, educatief materiaal, picknick…

parapente berg vr-bril

Niks vergeten? Maak je klasuitstap compleet met deze extra’s!

KO + LO + SO

Educatieve spelopdrachten

die je leerlingen op weg helpen

Hoe zorg je ervoor dat jouw leerlingen zoveel mogelijk bijleren? Laat dat maar aan ons over. Wij bereidden een aantal leuke educatieve spelopdrachten voor, speciaal voor leerlingen uit het lager onderwijs. Of wat dacht je van een e‑rally? Dat is een fijne route langs vijftien interactieve opstellingen met een elektronisch armbandje. 

Kleuters sturen we op pad met een leuke zoekprent.

workshop circuit draden
KO + LO + SO

Boeiende workshops

die je klas aan het werk zetten

Natuurshow

Interactieve shows

die je leerlingen moeten meemaken

Bereid je klasuitstap tot in de puntjes voor

Om het je gemakkelijk te maken, vind je hier een overzicht per doelgroep van alles wat je moet weten voor je naar Technopolis komt: