Plan je klasuitstap met je kleuters

Ontdek wat je hier allemaal kan beleven met je kleuters
Technopolis brengt wetenschap en technologie dichter bij jouw kleuters. Samen met hen ontdek je er de wetenschap en technologie die schuilgaat achter alledaagse en vertrouwde dingen. Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je kleuterklas naar Technopolis en beleef wetenschap in levenden lijve! Lees hier alles over je gedroomde klasuitstapje.

Bezoek aan Technopolis voor kleuters

We zijn alle weekdagen open, maar om jouw kleuters de beste zorgen aan te bieden, is een bezoek aan Technopolis voor kleuters enkel mogelijk op maandag of dinsdag.

Al gauw 4 uur experimenteerplezier

Je klasbezoek betekent al gauw 4 uur experimenteerplezier. Je moet niet alles in één keer doen. Als de dag om is, maar de experimenten nog niet, kan je altijd nog eens terugkomen met je klas.

In Technopolis doe je trouwens nooit twee keer hetzelfde: wij blijven ons aanbod vernieuwen, waardoor je klasbezoek telkens anders verloopt.

Wat je zéker moet weten

Kinder doe centrum 41

Tarief kleuteronderwijs

Bekijk wat een klasuitstap naar Technopolis kost. Voor een kleine meerprijs haal je méér uit je bezoek door een show of zoekprenten toe te voegen aan je reservatie.

Ontdek er alles over
Eten in het Kinder-doe-centrum

Picknick

Honger van al dat experimenteren? Je kleuters kunnen hun lunch gezellig samen opeten in het Kinder-doe-centrum. Niet vergeten deze op voorhand te reserveren!
Meer over de picknick
Sint Romboutstoren

Voordelige combitickets

Combineer je klasbezoek aan Technopolis met één van de vele bezienswaardigheden in de buurt.

Ontdek er alles over

Inbegrepen in je dagticket

2e kleuterklas - 2e lj. LO

Kinder-doe-centrum

In het Kinder-doe-centrum opent zich een wereld op kindermaat. Ga op ontdekkingstocht door de stad, het park of de werk en leer over het menselijk lichaam.

Ontdek er alles over

Niet inbegrepen in je dagticket

Insectopia 16 9
Binnenkort
KO & LO

Insectopia

Wat kriebelt daar in het bos achter Technopolis? Trek je wandelschoenen aan en stap binnen in Insectopia, de enige plek op aarde waar insecten tot wel 5 meter groot zijn. Komen ze van een andere planeet? Hebben ze te veel gegeten? Of zijn ze het resultaat van een uit de hand gelopen wetenschappelijk experiment? We rekenen op jou om dat vanaf oktober te ontdekken!

Ontdek er alles over
2e en 3e kleuterklas

Show Billie ruimt het circus op

Maak kennis met Billie, de enige echte opruimer van het circus. Je kleuters assisteren Billie tijdens het opruimen en leren al doende (en al zingend!) bij over evenwicht, vergelijken en sorteren.

Ontdek er alles over
M Tiny 02
Nieuw
3e kleuterklas

Workshop mTiny

Ken jij mTiny al? Het is een kleine robot die kleuterharten verovert en die enkel code spreekt. De enige manier om te spelen is dus – je raadt het al – door te leren coderen.

Vanaf november 2021

Ontdek er alles over
Kinder doe centrum 64
2e en 3e kleuterklas

Zoekprenten

Speciaal voor jou heeft Technopolis al het didactische werk al zo goed mogelijk voorbereid via onze reeks zoekprenten op maat van jouw kleuters.

Ontdek er alles over

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.