Technopolis is gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je keuken omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis is gesloten

Geef er dit schooljaar een "Lab" op!

Boek nu je workshop in het Lab
Hiep hiep hoeraaaa… Op 6 maart 2019 blies de bekende tabel van Mendelejev z’n 150e kaarsje uit. Voldoende reden om dit schooljaar uit te roepen tot het schooljaar van de chemie! En wat kan echt niet ontbreken aan het schooljaar van de chemie? Een tussenstop in ons Lab natuurlijk. Boek daarom nu meteen een of meerdere workshops. Geef jij er dit schooljaar ook een "Lab" op?

Technopolis viert het schooljaar van de chemie

We geven je dit schooljaar een extra reden om Technopolis goed in de gaten te houden! We zijn namelijk van plan om je keer op keer te verrassen met leuke activiteiten en ander breinvoer.

Workshop in het Lab

Boe[K] een worksho[P] in ons Lab

Een bezoek aan het Lab van Technopolis tijdens het jaar van de chemie? Check! Voor elke doelgroep hebben we workshops op maat!

Proefjes chips

Ex[P]erimenteer [Er]op l[O]s!

Speciaal voor jou hebben wij alvast onze leukste proefjes rond chemie verzameld. Klaar om de theorie aan de praktijk te toetsen? Een kleine veiligheidswaarschuwing: onze proefjes zijn bijzonder verslavend!

Edutainer handschoenen bril

Volg ons [O]nline

Zet jezelf schrap om serieus verwend te worden met interessante chemieweetjes én proefjes op Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter. Ook op onze blog is er geen ontkomen aan weetjes over chemie.

Shop meisje

Shop

Speciaal naar aanleiding van het jaar van de chemie verzamelden we in onze shop de leukste hebbedingen rond chemie en de tabel van Mendelejev.

Ontdek er alles over

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.