In het licht van de huidige coronamaatregelen, hebben we beslist om dit schooljaar geen schoolgroepen meer te ontvangen. 
We komen wel nog naar jouw school!
Nodig ons uit

Show Maar natuurlijk!

Kleurrijk spektakel rond planten en insecten
Nieuw
3e - 6e lj. LO
Verkleurende bladeren, hongerige bijen en vliegjes met een lichtgevende poep? Achter elke boom doet onze altijd goedgemutste boswachter wel een verrassende ontdekking. En op een mooie dag zoals vandaag staat deze altijd vol verwondering te kijken hoe de natuur zich aanpast aan het veranderende weer. Boek vliegensvlug de show ‘Maar natuurlijk!’ en ontdek samen met je leerlingen hoe onze nieuwsgierige boswachter het mysterie achter enkele natuurverschijnselen en insecten probeert te ontrafelen.

Zet je schrap voor een bijzonder spektakel 🐝

Net terug van een leuke werkdag in het bos, begint onze boswachter zich allerlei vragen over de natuur te stellen. De beste manier om antwoorden te krijgen? Door te experimenteren, natuurlijk! En in de boswachters gezellige huis en tuin aan de rand van het bos is er materiaal genoeg voor het ene experiment na het andere.

Ben je klaar voor een wervelend spektakel waarin we o.a. het raadsel achter blauwe rodekoolsoep uit de doeken doen, meer te weten komen over de bloemetjes en de bijtjes en – als klap op de vuurpijl – vuurvliegjes!?

Deze show sluit mooi aan bij een bezoek aan Insectopia, onze buitenexpo met gigantische insecten.

Natuurshow

In een notendop

Alle proeven en de uitleg erbij zijn afgestemd op het niveau en de leeftijd van jouw leerlingen én sluiten aan bij de eindtermen.

€ 3 per leerling (in combinatie met een bezoek aan Insectopia of Technopolis)
Deze show is op maat van leerlingen van het 3e tot 6e leerjaar.
Max. 145 leerlingen kunnen de show tegelijk bijwonen.
De show wordt gegeven in het schooljaar 2021-2022 en kan geboekt worden op een maandag, donderdag of vrijdag. Vanaf september 2022 staat opnieuw de show HoeZitDat?! op het programma.
In de Kegel (het auditorium)
Bij de show hoort een gratis educatief pakket dat je binnenkort via deze webpagina kan downloaden.

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.