Boek nu al je klasbezoek voor volgend schooljaar!
Meer info
Technopolis is gesloten

Wetenschapsshow HoeZitDat?!

Test de wetenschapskennis van je leerlingen!
Vanaf 3e lj. LO
Deel je leerlingen op in ploegen en laat de wetenschapsstrijd losbarsten: in deze verrassende wetenschapsshow mogen je leerlingen assisteren bij proeven en de uitkomst ervan voorspellen tijdens een spannende quiz over wetenschap en techniek. Elektronische stembakjes in de aanslag en vingers op de knoppen … dat de besten mogen winnen!

Boek nu deze interactieve show

Tijdens de wetenschapsshow van Technopolis raden je leerlingen zelf de afloop van de verschillende experimenten. De Technopolis-edutainers schakelen de hulp van je leerlingen in bij een heleboel proefjes. Achteraf komt de wetenschappelijke uitleg, op een duidelijke manier gebracht.

Geen enkele leerling komt hier buiten zonder iets geleerd te hebben over wetenschap en technologie! De proeven en uitleg zijn afgestemd op het niveau en de leeftijd van de leerlingen en sluiten aan bij het behalen van de eindtermen.

Praktisch

€ 3 per leerling
Er is een aangepaste show voor leerlingen van het 3e tot 6e leerjaar, 1e graad secundair onderwijs, en 2e en 3e graad secundair onderwijs.
150 leerlingen
Bezoekdagen lager: donderdag en vrijdag. Bezoekdagen secundair: maandag, dinsdag en woensdag. Startuur af te spreken bij reservatie.
Kegel

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.