Update 19/04/2021 — In het licht van de huidige coronamaatregelen, hebben we beslist om dit schooljaar geen schoolgroepen meer te ontvangen. 
We komen wel nog naar jouw school!
Nodig ons uit

Wetenschapsshow HoeZitDat?!

Test de wetenschapskennis van je leerlingen!
Vanaf 3e lj. LO
Deel je leerlingen op in ploegen en laat de wetenschapsstrijd losbarsten: in deze verrassende wetenschapsshow mogen je leerlingen assisteren bij proeven en de uitkomst ervan voorspellen tijdens een spannende quiz over wetenschap en techniek. Elektronische stembakjes in de aanslag en vingers op de knoppen … dat de besten mogen winnen!

Boek nu deze interactieve show

Tijdens de wetenschapsshow van Technopolis raden je leerlingen zelf de afloop van de verschillende experimenten. De Technopolis-edutainers schakelen de hulp van je leerlingen in bij een heleboel proefjes. Achteraf komt de wetenschappelijke uitleg, op een duidelijke manier gebracht.

Geen enkele leerling komt hier buiten zonder iets geleerd te hebben over wetenschap en technologie! De proeven en uitleg zijn afgestemd op het niveau en de leeftijd van de leerlingen en sluiten aan bij het behalen van de eindtermen.

Praktisch

€ 3 per leerling
Er is een aangepaste show voor leerlingen van het 3e tot 6e leerjaar, 1e graad secundair onderwijs, en 2e en 3e graad secundair onderwijs.
Bij deze show hoort ook een educatief pakket! Er is een apart pakket voor de 2e en 3e graad LO en voor de 2e graad SO.
145 leerlingen
Op een maandag (afwisselend lager en secundair), dinsdag (secundair), donderdag (lager) of vrijdag (lager).
Kegel

Reserveer je klasuitstap online

Technopolis moet je gewoon zien… én doen! Kom dus met je klas naar Technopolis en reserveer je bezoek snel en gemakkelijk online.