Mondmaskerplicht en Covid Safe Ticket

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. In ons restaurant en onze picknickruimtes heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Dit wordt aan de ingang van het restaurant en de picknickruimte in kwestie gecontroleerd samen met je identiteitskaart.

Het is helaas bijna onmogelijk om leerlingen uit verschillende klassen en scholen strikt gescheiden te houden.

Ontdek meer

Veilig op klasuitstap

Ontdek al onze coronamaatregelen
Om jou en je leerlingen een veilig bezoek te bezorgen, hebben we een reeds belangrijke coronamaatregelen genomen. We zetten al onze maatregelen op een rijtje.
Bezoeker mondmasker

Covid Safe Ticket

In ons restaurant en onze picknickruimtes heeft iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (op papier of via de app) nodig. Dit wordt aan de ingang van het restaurant en de picknickruimte in kwestie gecontroleerd samen met je identiteitskaart.

Mondmaskerplicht

Een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 6 jaar overal in Technopolis. In onze Doe-tuin en in onze tijdelijke buitenexpo Insectopia is dit aanbevolen. 

Wanneer je in het restaurant of in een van de picknickruimtes aan tafel zit, hoef je je mondmasker niet te dragen. We passen steeds alle maatregelen toe die van toepassing zijn voor de horeca.

Hygiëne en luchtkwaliteit

  • Er zijn een 40-tal punten in Technopolis waar je je handen kan ontsmetten.
  • Alle oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden (zoals touchscreens, drukknoppen…) worden meermaals per dag ontsmet. Ook de schoonmaak van de sanitaire voorzieningen gebeurt met hogere frequentie. 
  • Voor en na de picknick (op reservatie), een show of workshop, vragen we iedereen om de handen te wassen in de sanitaire ruimtes.
  • Op het vlak van EHBO werden alle voorschriften aangepast in het licht van het coronavirus.
  • We waken continu over de luchtkwaliteit. 

Het is helaas bijna onmogelijk om leerlingen uit verschillende klassen en scholen strikt gescheiden te houden.

Vragen?

Onze medewerkers zijn ter plaatse steeds beschikbaar voor eventuele vragen, feedback of opmerkingen. Je kan ook steeds terecht bij de preventieadviseur of de dagverantwoordelijke ter plaatse. 

    De reservatie kan kosteloos geannuleerd of verplaatst worden bij verstrenging van de coronamaatregelen.