Onze CEO voor de klas!

Wil jij ook een ondernemer te gast?
3e gr. SO
In het kader van ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’ staat de CEO van Technopolis, Stephane Berghmans, voor de verandering eens voor de klas. Gedurende enkele dagen trekt hij de deur van zijn (thuis)bureau even dicht en legt hij aan jongeren uit de derde graad secundair uit wat het betekent om een organisatie als Technopolis te leiden.

Unieke inkijk in het bedrijfsleven

Onze CEO trekt in januari en februari naar 3 verschillende scholen (Regina Pacisinstituut in Laken, Broederschool Humaniora in Sint-Niklaas en Tongelsbos Buitengewoon Secundair Onderwijs in Westerlo) om er tijdens een interactieve sessie te vertellen over zijn ervaringen als kapitein van Technopolis.

Voor de leerlingen is het unieke kans om een beeld te vormen van wat het bedrijfsleven juist inhoudt. En voor Stephane? Hij maakt gretig van de gelegenheid gebruik om de werknemers van de toekomst te leren kennen. Door deel te nemen aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’ hoopt hij jongeren te inspireren om in het bedrijfsleven te stappen of om een eigen onderneming op te starten.

Wil jij ook een ondernemer voor de klas?

Over ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’

‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’ is het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en de projectpartners.