Update 23/10/2020 — Technopolis en Dinopolis blijven OPEN! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig.
Kom veilig op bezoek

Kijk gratis naar onze online show ‘Robin wil naar de maan’

Geniet vanop afstand van dit unieke spektakel
Nieuw
Vanaf 4 jaar
Voor het eerst legden we een volledige show haarfijn vast op de gevoelige plaat! Geniet nu thuis of in de klas van de spannende show ‘Robin wil naar de maan’ en wees getuige van elk experiment alsof je op de voorste rij van ons auditorium zou zitten. En je steekt nog iets op over de vuurdriehoek ook! Kijken kost absoluut niets. We vragen je enkel een paar minuutjes van je tijd ons te laten weten wat je van onze show vond en of wat je eventueel in de toekomst zou willen betalen om online van onze shows te genieten.

Geniet online van onze show!

Robin is nog klein, maar heeft torenhoge ambities! Robin wil namelijk naar de maan en is van plan om daar helemaal zelf te geraken. En liefst zonder dat curieuzeneuzemama of -papa er achter komen... Samen met grote knuffelbeer Houston bereidt de jonge avonturier zich in het holst van de nacht voor op een ruimtemissie aan de hand van een raketpakket en wat uitleg over de vuurdriehoek.

Er ontbreekt alleen nog één ding om deze missie te doen slagen: een geschikte brandstof!

Waar rook is, is (een) vuur(driehoek)...

‘Robin wil naar de maan’ benadert het wetenschappelijk principe van de vuurdriehoek op een bijzonder luchtige én spectaculaire manier. Verwacht je niet aan een droge uiteenzetting, maar aan een wervelende show boordevol spectaculaire vlammen, wolken en knallen die nog wel even zullen nazinderen.

Denk jij dat Robin alle experimenten kan uitvoeren zonder dat mama of papa in de gaten krijgen dat hun lieveling wel heel bijzondere plannen heeft? En als dat lukt, zal Robins raket dan wel hélemaal tot aan de maan geraken?

Kijk nu gratis naar onze spannende show

Praktisch

Gratis
27 min.

Deze show kaapte een award weg!

Deze show won niet voor niets in 2017 een award op de Science Me! European Science Show Competition in Hannover. Mis 'm niet!

Wil je net zoals Robin met de vuurdriehoek experimenteren of naar de maan gaan?

Vuur een raket af

Vuur een raket af

Droom jij ervan om op reis te gaan naar de maan?

Ontdek er alles over

Laat weten wat je van onze 1e online show vond!

Help je ons even bij een experiment? Het voorwerp van ons experiment is de digitale show die je zonet hebt bekeken. Ons doel bestaat erin te weten te komen of onze fans het leuk zouden vinden om online shows te bekijken, ook als deze niet gratis zouden worden aangeboden. Als dat het geval is, dan bekijken we of we een deel van ons aanbod zouden kunnen digitaliseren, zodat je er altijd en overal met je leerlingen van kan genieten.