Technopolis is nog even gesloten, maar blijft digitaal open. Abonneer je op onze socialemediakanalen en ontdek hoe je je kot omtovert tot een #LockdownLab!
Meer info
Technopolis blijft nog even gesloten
Ballon vraag

Show Blazen ballonnen zichzelf op?

Zet je schrap voor een reeks ongelooflijke experimenten!
Binnenkort
8+
Heb jij ooit al per ongeluk voor een bomvolle zaal gestaan? Het overkomt onze poetshulp, die al neuriënd ons auditorium komt binnengewandeld. Publiek of geen publiek, met een héél druk schema zit er niets anders op dan te beginnen opruimen en poetsen. Wat start als een routinepoetsklus mondt al snel uit in een reeks knettergekke experimenten waarbij niets is wat het lijkt!

Onze poetshulp droomt er al lang van om net als een rasechte Technopolis-edutainer eens de show te stelen. Tussen het poetsen en het opruimen door kon deze de edutainers al talloze keren aan het werk zien. Hoe moeilijk kan het zijn om tijdens het opruimen zelf eens een paar wetenschappelijke experimenten uit te voeren?!

Er ligt in elk geval voldoende materiaal... Ontdek welke verbluffende experimenten je kan uitvoeren met onder meer een paar ballonnen, vreemd ijs dat niet langzaam in een plasje water verandert en een aquarium zonder vissen!

Zet je schrap, want niets is wat het lijkt in deze knotsgekke show! Wat denk jij? Kunnen ballonnen zichzelf opblazen? En kan ijs gewoon verdwijnen? Kom naar de show en ontdek het antwoord op deze en andere vragen met je eigen ogen!

Praktisch

Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Van zodra Technopolis terug open is, vindt deze show dagelijks plaats.

Tickets kopen?

Zolang we niet met zekerheid weten wanneer Technopolis opnieuw opent, kan je om praktische redenen tijdelijk geen tickets aankopen. Je kan intussen wel al even onze tarieven bekijken.