Technopolis is terug open! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Vergeet ook je mondmasker niet!
Meer info
Technopolis is open
van 9u30 tot 17u
Quizopolis 16 9 4

Show Quiz-o-polis

Quiz erop los in deze show boordevol nieuwe experimenten!
8+
In welk jaar werd Einstein geboren? En wie vond de gloeilamp uit? Jaartallen en namen zullen je helpen in eender welke quiz, maar niet in de Quiz-o-polis! Houd je stemkastje in de aanslag en raad de juiste afloop van een reeks bijzonder originele experimenten waarvan je de uitkomst moet zien én horen om deze te geloven.

Stemkastjes in de aanslag!

Tijdens Quiz-o-polis schotelen we je een reeks originele experimenten voor. Het is aan jouw team om correct te raden of deze:

A. met een luide knal,
B.
met een spectaculaire vlam of
C.
op een andere verbazingwekkende manier eindigen!

Zet je alvast schrap voor een spannende live quizshow met onder meer een DIY fontein, ballonnen die geen lang leven beschoren zijn en special guest Manneken Pis! Word jij weldra onze Slimste Bezoeker?

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze demo te reserveren via de aparte reservatiemodule voor shows en demo's. Je kan slechts één show of demo naar keuze tegelijk aanduiden. Wens je er meerdere bij te wonen, dan kan dat zeker en vast! Reserveer bijvoorbeeld eerst een plek voor de show Quiz-o-polis in de voormiddag en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere show en demo's die je wil bijwonen.
Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Twee keer per dag

Koop je tickets online en laat weten wanneer je langskomt

Om precies te kunnen weten hoeveel bezoekers wanneer langskomen, verkopen we enkel nog tickets online en vragen we je om aan te geven op welke dag en hoe laat je precies langskomt. Heb je nog een geldig ticket of ben je abonnee? Dan hoef je enkel nog aan te duiden wanneer je op bezoek komt. Je krijgt vervolgens een registratiebevestiging om samen met je ticket of abonnement voor te leggen.