We zijn open op woensdag, in het weekend en tijdens de krokusvakantie! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig. Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Show Quiz-o-polis

Raad jij de afloop van onze experimenten?
8+
In welk jaar werd Einstein geboren? En wie vond de gloeilamp uit? Jaartallen en namen zullen je helpen in eender welke quiz, maar niet in de Quiz-o-polis! Houd je stemkastje in de aanslag en raad de juiste afloop van een reeks bijzonder originele experimenten waarvan je de uitkomst moet zien én horen om deze te geloven.

Stemkastjes in de aanslag!

Tijdens Quiz-o-polis schotelen we je een reeks originele experimenten voor. Het is aan jouw team om correct te raden of deze:

A. met een luide knal,
B.
met een spectaculaire vlam of
C.
op een andere verbazingwekkende manier eindigen!

Zet je alvast schrap voor een spannende live quizshow met onder meer een DIY fontein en ballonnen die geen lang leven beschoren zijn! Word jij weldra onze Slimste Bezoeker?

Quizopolis 16 9 7

Klaar voor een portie SHOWcial distancing?!

Show afgelast? Niet in Technopolis! Hier gaat de show altijd door. Met iets minder contact, maar met evenveel spektakel. Houd netjes anderhalve meter afstand van bezoekers die niet tot je bubbel behoren en ontsmet vooraf je handen. Tijdens de show is iedereen ouder dan 12 verplicht om een mondmasker te dragen.

Praktisch

Vergeet niet om vóór je bezoek je plek voor deze show te reserveren via de aparte reservatiemodule.
Inbegrepen in de prijs van je dagticket.
30 min.
Tijdens de schoolvakanties staan élke dag 2 voorstellingen van deze show op het programma.

Reserveer je plek voor deze show

Om een voorstelling van deze show bij te wonen, dien je op voorhand je plekje te reserveren. Je kan slechts één show naar keuze tegelijk aanduiden. Staat er nog een tweede show op het programma op de dag van je bezoek, dan kan je daar zeker en vast ook voor reserveren. Reserveer eerst een plek voor deze show en doorloop alle stappen totdat je een finale bevestiging krijgt. Daarna ga je terug naar het beginscherm van de reservatiemodule en doe je vervolgens hetzelfde voor de andere show die je wil bijwonen.