Update 23/10/2020 — Technopolis en Dinopolis blijven OPEN! Om ons te bezoeken heb je een online ticket en/​of een registratiebevestiging nodig.
Kom veilig op bezoek

Vraag vrijblijvend een offerte voor de show Science Jukebox

Breng het spektakel naar jouw school!
Nieuw
Een wetenschapsshow in jouw school? Geef een seintje en Technopolis is al op weg! Tijdens de show 'Science Jukebox' schudt onze edutainer met evenveel gemak wetenschappelijke experimenten uit de mouw als een jukebox platen afspeelt. Vraag nu vrijblijvend een offerte en voor je het weet, komt Technopolis naar jouw school!
1

Vraag je offerte aan

2

Jouw gegevens

3

Overzicht

4

Succes

Via welke weg heb je Technopolis leren kennen?*
Tijdens onze workshops worden vaak foto's en sfeerbeelden genomen die nadien op de website of sociale mediakanalen gepubliceerd kunnen worden. Het is steeds mogelijk om je te verzetten tegen de publicatie van identificeerbare foto's door een e-mail te sturen naar info@technopolis.be met een verwijzing of link naar de betreffende foto's.
Terug Volgende

Praktisch

Scholentarief: € 285 + € 0,50/ km transport
Deze show is geschikt voor leerlingen uit het de 2e en 3e graad van het lager onderwijs en de 1e graad van het secundair onderwijs.
200 leerlingen
Deze show kan enkel op het gelijkvloers plaatsvinden.
opwegnaarjou@technopolis.be

Geen zorgen!

We gaan zo flexibel mogelijk om met jouw aanvragen. Boekingen die naar aanleiding van de coronacrisis niet kunnen plaatsvinden, worden kosteloos geannuleerd of verplaatst. Heb je nog vragen of twijfels, contacteer ons dan gerust.