Laat ons langskomen

Organiseer je een event en ontbreekt er nog een vleugje spanning, spektakel én wetenschap? Of wilde je altijd al een keer je deuren openzetten voor een verfrissende wetenschapsshow of theatervoorstelling? Dan heb je geluk, want bij Technopolis trekken we er maar al te graag op uit!
vlam buis trechter

Technopolis feest mee

Een evenement is pas compleet als Technopolis van de partij is! Of je evenement nu groot of klein is, binnen of buiten plaatsvindt, gekend is van hier tot in Tokio of volledig onbekend, Technopolis aanvaardt met plezier de uitnodiging om jouw gasten te entertainen met workshops en/​of shows.

We sturen een edutainer, een entertainer met een wetenschapsknobbel, op pad die elke workshop tot in de puntjes begeleidt en elke show doet knallen.

202011 Technopolis schoolvoorstelling 2

Technopolis on Tour

Schreeuw het van de daken: Technopolis gaat op tournee! We pakken onze beste shows en theatervoorstellingen in en trekken naar scholen, cultuurcentra, bedrijven, universiteiten… Eigenlijk overal waar er een lege zaal is. Wij zorgen voor het spektakel, jij voor het publiek (en de ticketverkoop).