Technopolis on Tour

Boek een show of theatervoorstelling
Schreeuw het van de daken: Technopolis gaat op tournee! We pakken onze beste shows en theatervoorstellingen in en trekken naar scholen, cultuurcentra, bedrijven, universiteiten… Eigenlijk overal waar er een lege zaal is. Wij zorgen voor het spektakel, jij voor het publiek (en de ticketverkoop).
202011 Technopolis schoolvoorstelling 13
Kleuters en kinderen tot 12 jaar

Boek een wetenschapsshow

Klaar voor een ongeziene symfonie van experimenten? Gigantische rookwolken, oorverdovende knallen en torenhoge vlammen beloven je publiek helemaal warm te maken voor wetenschap. Je boekt een unieke en originele show met een leuke verhaallijn waarin spektakel primeert, niet de uitleg achter de experimenten.

Ontdek meer
vlam buis trechter
2020 02 19 Improbotics IMG 7933
Jongeren van 12 tot 18 jaar

Boek een theatervoorstelling

In samenwerking met ERLNMYR bieden we ook interactieve theatervoorstellingen voor jongeren aan. De (gloed)rode draad? Wetenschap natuurlijk!

Ontdek meer

Jij kiest wie je uitnodigt

Onze wetenschapsshows en theatervoorstellingen zijn zowel geschikt voor scholen als families, jeugdverenigingen.… Wanneer je een show of voorstelling bij ons boekt, dan kies jij wie je uitnodigt. Je kiest ook zelf of je tickets verkoopt (de opbrengst is 100% voor jou) of de show gratis aanbiedt.

202011 Technopolis schoolvoorstelling 9

Werk je voor een school?

Vraag dan misschien even via opwegnaarjou@​technopolis.​be een lijst op met locaties waar we al langsgaan. Wie weet heeft een bedrijf of cultuurcentrum in jouw buurt ons al geboekt en kan je met je leerlingen daar naartoe. We komen natuurlijk ook met veel plezier rechtstreeks naar jouw school.

Maak jij samen met ons volgende generaties warm voor wetenschap?

Als we willen dat de toekomst beter wordt, dan moeten we kinderen en jongeren ervan overtuigen om wetenschap te studeren en ermee aan de slag te gaan. Stap 1: hen met eigen ogen laten zien hoe geweldig leuk wetenschap kan zijn. Als jij je deuren openzet voor ons, dan schieten we récht op ons doel.

202011 Technopolis schoolvoorstelling 6