Wedstrijdreglement gratis tickets Maker Faire Gent

Algemeen

Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd gratis tickets Maker Faire Gent Belgisch kampioenschap Power Tool Drag Racing 2023” die wordt georganiseerd door F.T.I., Technologielaan, 2800 Mechelen, met ondernemingsnummer 0434.183.579, in samenwerking met Make in Belgium vzw, Burgemeester Van Gansberghelaan 75, 9820 Merelbeke met ondernemingsnummer 0700.914.476 op Twitter en de Facebook-pagina’s Technopolis’ en Technopolis voor leerkrachten’.

Deelname

 1. Elke deelnemer is woonachtig in België en heeft een minimumleeftijd van 14 jaar.
 2. Elke deelnemer mag één keer deelnemen aan de wedstrijd.
 3. Medewerkers van F.T.I. en Make in Belgium vzw en hun gezinsleden mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
 4. Deelnemen aan de wedstrijd kan van 30/03/202309u00 tot 23/04/2023 – 23u59.
 5. Deelnemen aan de wedstrijd kan door een reactie te plaatsen onder het Facebook- of Twitter-bericht van deze wedstrijd waarin deelnemer een fan taggen en uitlegt waarom ze naar de de Maker Faire Gent willen.

Prijs en winnaar

 1. De winnaar wint een duoticket om het Belgisch kampioenschap Power Tool Drag Racing op vrijdag 28 april 2023 op Maker Faire Gent te kunnen bijwonen. De specifieke info wordt meegedeeld aan de winnaar.
 2. Er zullen 50 winnaars worden geselecteerd.
 3. Elke winnaar kan slechts één prijs winnen.
 4. De winnaars zullen op 26 april 2023 via Facebook of Twitter worden verwittigd.
 5. Om de prijs te kunnen ontvangen, moeten de winnaars tegen 13u op 27 april 2023 het bericht van de organisator beantwoorden. Mocht dit niet gebeuren, zal de organisatoren een nieuwe winnaar uitkiezen.
 6. De winnaars zullen op 26 april 2023 bekendgemaakt worden op Twitter en/​of de Facebook-pagina’s Technopolis’ en Technopolis voor leerkrachten’.
 7. De prijs kan niet worden gewijzigd of geruild.

Privacy

 1. De persoonsgegevens van de deelnemers worden overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt.
 2. Alle persoonsgegevens die in het kader van deze wedstrijd worden verwerkt zullen strikt gebruikt worden om de winnaars van de wedstrijd te contacteren en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bijgehouden.
 3. Door deel te nemen aan deze wedstrijd gaan deelnemers ermee akkoord dat hun naam zal worden gepubliceerd op Twitter en de Facebook-pagina’s Technopolis’ en Technopolis voor leerkrachten’ wanneer zij als winnaar worden uitgeroepen.
 4. De persoonsgegevens die verwerkt worden in het kader van deze wedstrijd worden enkel doorgegeven aan Make in Belgium vzw en worden enkel gebruikt in het kader van de wedstrijd.
 5. Meer info over hoe jouw persoonsgegevens in het kader van de Maker Faire Gent worden verwerkt, kan je terugvinden in de privacyverklaring van Make in Belgium vzw op de website van Maker Faire Gent. Op de website van Technopolis (de organisatie achter F.T.I) vind je de privacyverklaring van Technopolis.

Overige bepalingen

 1. De organisator behoudt zich het recht om te allen tijde je deelname aan de wedstrijd te beëindigen als je op enige wijze in strijd handelt met voorafgaande voorwaarden of enige toepasselijke wettelijke bepaling, zonder dit vooraf aan je te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat F.T.I. of Make in Belgium vzw hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.
 2. De organisator behoudt zich het recht om de wedstrijd aan te passen, af te gelasten of te verlengen in geval van overmacht.
 3. De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.
 4. Deze wedstrijd werd op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook of Twitter.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over deze wedstrijd, neem dan contact op via info@​technopolis.​be.