Pop-up TechniekLokaal

We komen doe-het-zelven in jouw school!
Hoe nieuwsgierig, creatief en vindingrijk zijn je leerlingen? Je ontdekt het vanzelf in het Pop-up TechniekLokaal dat wij in jouw school komen inrichten. We rusten het uit met een hele reeks professionele doe-het-zelf-tools (boormachines, zagen, hamers…) en leren er jouw leerlingen een aantal basistechnieken aan. Eens ze die onder de knie hebben, steken ze hun eigen creatie in elkaar. Vraag nu vrijblijvend een offerte!
Techiek Club
201711 techn pr schroevendraaier 5

Welke technieken leren je leerlingen?

Bij het boeken kan je kiezen welke van deze 4 basistechnieken aan bod komen:

  • Basis houtbewerking en verbindingstechnieken
  • Overbrengingen en constructie
  • Lasercutten
  • 3D-printen

We zorgen ervoor dat je leerlingen op een veilige nieuwe technieken aanleren en zin krijgen om nadien thuis verder aan de slag te gaan.

IMG 3532

Wat maken je leerlingen?

Dat bepalen wij niet! Je leerlingen kiezen in kleine groepjes wat ze maken en mogen daarbij gerust hun fantasie de vrije loop laten. Dat opent niet alleen een wereld van mogelijkheden, ze leren ook hoe belangrijk samenwerken is om tot een mooi resultaat te komen. Wij begeleiden je leerlingen stap voor stap in hun leerproces.

Voor wie?

We richten het Pop-up TechniekLokaal in voor álle leerlingen (en zeker ook meisjes) uit de eerste en tweede graad van het lager onderwijs. Ze hoeven geen basiskennis te hebben of bepaalde technieken al te beheersen.

Techiek Club