Gratis

Heb jij onze nieuwe app al?

Bezoek Technopolis met je digitale gids op zak
Van Wow, hoe werkt dat?” tot Om hoe laat start de show?” en Waar kan ik mijn jas kwijt?”. Of je nu meer wil weten over wetenschap of simpelweg de weg wil vinden, onze app is voortaan jouw gids in Technopolis.

Bezoek, beleef en ontdek Technopolis zoals nog nooit tevoren!
Gebruik nu onze app
Wowza Follow me

Bezoek

Eerst een demo, daarna een show en afronden met een workshop? Via de app stel je zelf je dagplanning samen en ontvang je een melding wanneer het bijna zover is. Daarnaast vind je hier alle praktische info, zodat je geen seconde experimenteertijd verliest.

Beleef

Wow, hoe werkt dat? Waar vind je dat nog? Klik simpelweg in het overzicht op de opstelling, show of demo om er meer over te weten te komen. Verzamel al quizzend badges en ontdek (verborgen) parels van opstellingen via vooraf uitgestippelde tours.

Ontdek

Je kan nooit té nieuwsgierig zijn of genoeg bijleren. Bekijk voor, tijdens of na je ontdekkingstocht in Technopolis onze originele videoreeksen en reels op TikTok, ontdek tal van huis-tuin-en-keuken-proefjes en kom de gekste dingen te weten via onze blogposts.

Jouw persoonlijke zakgids

Gek op fysica, maar minder op wiskunde? Vervolledig je profiel met je interesses, leeftijd en andere voorkeuren. Zo krijg je automatisch een aangepast overzicht. En vind je iets leuk? Dan komt dit automatisch bij je favorieten.

Op pad met WOWza’s

De Technopolis-app wordt bewoond door een kleurrijke bende, ook wel gekend als de WOWza’s. Zij houden jou gezelschap tijdens jouw bezoek in Technopolis en moedigen je aan tijdens al je ontdekkingen.

Voor, tijdens en na je bezoek

Je kan de app ook thuis gebruiken om je bezoek voor te bereiden of om een blik op het aanbod in Technopolis te krijgen. Net zoals je je nadien op eigen tempo nog in een aantal interessante wetenschappelijke fenomenen kan verdiepen.

Extra’s voor scholen

Een planning samenstellen, leerlingen in de gaten houden, laten weten dat de bus er is… Koud kunstje via de app. Het is ook de ideale tool om klasuitstappen voor te bereiden en om achteraf in de klas op enkele onderwerpen in te zoomen.

Maak je bezoek nog leerrijker via de Technopolis-app 

De app is handig voor het ganse gezin, leerlingen, leerkrachten... Kortom, voor iedereen vanaf 8 jaar. Je kan een individueel profiel of een gezins- of leerkrachtenprofiel instellen.
Je vindt de app via app.technopolis.be. Zoek dus niet naar de Technopolis-app in de iStore of in Google Play.
Gebruik je een rolstoel, dan kan je dat aanduiden in je profiel. Ben je slechtziend of bv. prikkelgevoelig, kies voor een groter lettertype en/of donkere modus.
Ai mijn mobiele data?! Geen zorgen, er is gratis wifi in Technopolis.
Fozzy app

Tips? Suggesties?

Extra snufjes, verbeterde functionaliteiten en (nog) meer WOW: we hebben nog heel wat leuke plannen voor onze app. Laat via de feedbackknop in de app gerust al weten wat je ervan vindt, dan kunnen we hiermee rekening houden.