Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Groepsbezoek

Geniet van een mooie groepskorting (voor groepen vanaf 15 personen)!
Een groepsbezoek aan Technopolis is een absolute aanrader voor jong en oud! Een groepsbezoek geldt voor minimum 15 en maximum betalende 50 bezoekers, dient op voorhand gereserveerd te worden en kan voordelig gecombineerd worden met één van de vele attracties in de buurt.

Goed nieuws! Sinds 9 juni mogen we opnieuw groepen tot 50 personen ontvangen. Vanaf 25 juni mogen die groepen 100 personen tellen en vanaf 30 juli zelfs 200. Vanaf september zijn er helemaal geen beperkingen meer (tenzij we al volgeboekt zijn natuurlijk). Reserveer steeds je groepsbezoek via info@technopolis.be of 015 34 20 00.

Tarieven groepen

Geldig voor minimum 15 en maximum 50 betalende bezoekers, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert:

  • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar: € 13
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 16
  • Senioren (65+): € 14,50
  • Kind met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar: € 12
  • Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar: € 14,50
  • Bij elk groepsbezoek mag er 1 extra bezoeker GRATIS mee!

Rondleidingen met gids bieden we niet aan: zelf op ontdekking gaan is de boodschap! Heb je tijdens je bezoek toch vragen? Stel ze dan gerust aan één van onze medewerkers. Je herkent hen aan hun rode hemd.

Minimum 1 volwassen begeleider per groep is vereist.
Naar aanleiding van de coronacrisis vragen we je om niet alleen de dag van je bezoek maar ook je uur van aankomst aan te geven.
Reserveer via info@technopolis.be of 015 34 20 00.
Sint Romboutstoren

Combitickets voor groepen

Maak er een daguitstap van! Wil je meer doen dan experimenteren in Technopolis? Combineer dan je bezoek met één van de vele attracties in de buurt. Voordelige combitickets kan je telefonisch of via mail reserveren bij Technopolis of één van de combipartners. Deze combitickets zijn enkel geschikt voor groepen vanaf 15 personen.

Meisje in restaurant

Restaurant

Vanaf 12 juni openen we opnieuw het restaurant in Technopolis. Aanvankelijk zal het restaurant enkel open zijn in het weekend. Vanaf de zomervakantie is het restaurant (net als de rest van Technopolis) opnieuw elke dag open. Om praktische redenen mag je tijdelijk niet picknicken in Technopolis.

Ontdek er alles over