Vergeet niet om op voorhand je ticket(s) online te kopen en/​of je bezoek te registreren.
Respecteer je mee alle maatregelen?
Meer info

Groepsbezoek

Geniet van een mooie groepskorting (voor groepen vanaf 15 personen)!
Een groepsbezoek aan Technopolis is een absolute aanrader voor jong en oud! Een groepsbezoek geldt voor minimum 15 en maximum betalende 50 bezoekers, dient op voorhand gereserveerd te worden en kan voordelig gecombineerd worden met één van de vele attracties in de buurt.

Groepsbezoeken zijn (voorlopig) terug mogelijk vanaf de zomervakantie.

Tarieven groepen

Geldig voor minimum 15 en maximum 50 betalende bezoekers, op voorwaarde dat je op voorhand reserveert:

  • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar: € 13
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 16
  • Senioren (65+): € 14,50
  • Kind met een handicap van 4 t.e.m. 11 jaar: € 12
  • Volwassenen en kinderen met een handicap vanaf 12 jaar: € 14,50
  • Bij elk groepsbezoek mag er 1 extra bezoeker GRATIS mee!

Rondleidingen met gids bieden we niet aan: zelf op ontdekking gaan is de boodschap! Heb je tijdens je bezoek toch vragen? Stel ze dan gerust aan één van onze medewerkers. Je herkent hen aan hun rode hemd.

Minimum 1 volwassen begeleider per groep is vereist.
Naar aanleiding van de coronacrisis vragen we je om niet alleen de dag van je bezoek maar ook je uur van aankomst aan te geven.
Sint Romboutstoren

Combitickets voor groepen

Maak er een daguitstap van! Wil je meer doen dan experimenteren in Technopolis? Combineer dan je bezoek met één van de vele attracties in de buurt. Voordelige combitickets kan je telefonisch of via mail reserveren bij Technopolis of één van de combipartners. Deze combitickets zijn enkel geschikt voor groepen vanaf 15 personen.

Meisje in restaurant

Restaurant

Net zoals alle andere restaurants in het land, is het restaurant van Technopolis tijdelijk gesloten. Omdat we niet mogen toestaan dat er gegeten en gedronken wordt in Technopolis, werd ook de picknickruimte gesloten en kan je geen drankjes of snacks uit onze automaten verkrijgen. Krijg je honger of dorst, dan mag je uiteraard wel even naar buiten om even iets te drinken of eten.

Ontdek er alles over
Demo van de Graaff

Kom je met een groep senioren?

Op nieuwsgierigheid staat geen leeftijd! Kom je met 15 of meer senioren, dan betaal je slechts € 14,50 per persoon. Voor deze prijs kan je een hele dag Technopolis verkennen.

In Technopolis vind je geen trappen en al onze voorzieningen zijn heel toegankelijk.

Reserveer je groepsbezoek online

En geniet van een groepskorting vanaf 15 betalende personen! Wil je je bezoek combineren met een andere attractie? Stuur dan een mail naar info@technopolis.be of bel naar 015 34 20 00.