Samen ontwikkelen

Lezingen, flyers, bedrijfsbezoeken, documentaires… Als je het aan Technopolis vraagt, dan zijn er veel leukere én meer efficiënte manieren om kinderen en jongeren te laten zien wat bedrijven in hun mars hebben.

Van workshops of demo’s tot WOWboxen, digitale quizzen en zelfs expo’s of een informatieve tour: aan jou de keuze wat we samen gaan ontwikkelen.
Neem contact met ons op
Zeekracht 62

Workshop of demo

Via een workshop of demo kan je op een originele manier laten zien waar jouw bedrijf in uitblinkt. We sturen een edutainer (een entertainer met een wetenschapsknobbel) op pad die alles in goede banen leidt op scholen, evenementen…

6 maanden
Offerte op maat

Digitale quiz

Gun honderden leerlingen of gezinnen tegelijk een unieke blik achter de schermen van jouw bedrijf of sector. Samen zorgen we voor een spannende mix van live experimenten, interviews en boeiende vlogs die een blijvende indruk nalaten.

6 maanden
€ 28 600

WOWbox

Een WOWbox is een creatieve doe-doos bomvol wetenschap. Samen kunnen we er één ontwikkelen met een thema en/​of opdrachten afgestemd op jouw bedrijf of sector. Je kan ook onderdelen van de WOWbox, nodig voor de experimenten, sponsoren.

9 maanden
Offerte op maat
doe-doos onderdeel automata

Expo’s

Technopolis is een heel populaire plek bij zowel gezinnen met kinderen als scholen. Dat maakt van ons doe-centrum de plek bij uitstek om op een leuke en speelse manier te laten zien waar jouw sector mee bezig is en om een draagvlak te creëren voor nieuwe technologieën.

Tijdelijke expo (binnen of buiten)

Met de regelmaat van de klok trakteren we onze bezoekers op een tijdelijke expo met een actueel STEM-thema. Je kan kiezen tussen meerdere locaties binnen en op het buitenterrein van Technopolis.

Te bekijken
Vanaf € 30 000
bodem zee vissen

Immersieve digitale zone

Via projecties en interactieve vloeren en wanden dompel je bezoekers helemaal onder in een thema. Het is de ideale setting om een sterk verhaal te vertellen. Momenteel vind je hier de expo Zeekracht.

2 jaar
€ 370 000

Vlogs

Technopolis trekt regelmatig met de camera achter de schermen van innovatieve bedrijven die actief meebouwen aan de toekomst. Ons doel: jongeren de veelzijdigheid van STEM-opleiding en ‑job tonen. Je kan met ons een vlog opnemen voor de YouTube-reeks Behind the Scenes of F*CK?! My Future.

Te bekijken
€ 9 048
vloggers Zanne en Emiel

Info bezoekers

Via interactieve schermen, QR’s en binnenkort via onze app geven we bezoekers extra informatie bij onze interactieve opstellingen. Er is ruimte om extra informatie vanuit jouw bedrijf of sector toe te voegen of om naar relevantie projecten of jobs te verwijzen. Je kan ook met ons een tour uitwerken.

Te bekijken
Op aanvraag
touchscreen wetenschappelijke info

Bij wie kan je terecht?

Voor al je vragen is er één adres: partnership@​technopolis.​be.

Ons doel is altijd een win-win voor alle partijen. Bedrijven krijgen de kans om op een originele manier een hand naar jongeren uit te steken en jongeren op hun beurt kunnen leren hoe ze via een STEM-job aan een betere toekomst kunnen bijdragen. En Technopolis? Wij kunnen onze missie nóg beter realiseren.”

Marjan Verhaegen, Experience & Partnership Director

Dit kan jouw bedrijf of sector ook nog interesseren

Das Geniaal 15jun 1

Sponsoren

Einstein Flanders Investment Trade 2022 14

Ontdek onze zalen

Cadeaubon

Relatiegeschenken