Ontdek onze 12 zalen in 360°

Met een uitgebreid aanbod van 12 zalen waarbij qua inrichtingsmogelijkheden the sky the limit is, staat Technopolis bekend als een top notch evenementenlocatie.

Ontdek meer

Formules

Een Sinterklaasfeest, een familiedag voor al je medewerkers of een exclusieve avondopening? Je kan ook zelf een formule voorstellen.

Ontdek meer

Catering

Waarover praten jouw gasten het meest tijdens een evenement? Juist: het eten. Daarom zorgen wij ervoor dat de catering écht aan al jouw wensen voldoet!

Ontdek meer
Online events 30

Online, hybride of live?

Plan jij binnenkort een event? Stuur die uitnodigingen maar uit, want we garanderen dat jouw event kan doorgaan. Ook in deze onzekere tijden. Technopolis heeft alles in huis om jouw evenement 100% corona-proof te maken. We gaan voor een online, hybride of pandemie-proof live oplossing. Steeds met alles erop en eraan.

Ontdek meer
Technopolis Ecsite 6

Faciliteiten & ondersteuning

Parkeerwachter nodig? Of op zoek naar een zoetgevooisde spreker om jouw gasten verbaal in vervoering te brengen? Bij Technopolis huur je nooit zomaar een zaal, maar kan je rekenen op heel wat faciliteiten en ondersteuning.

Ontdek meer

Openingsuren bedrijven

Voor bedrijven zetten we onze deuren vanaf de vroege tot de late uurtjes met veel plezier open. Enkel met Kerstmis en op nieuwjaarsdag kan je geen evenementen in Technopolis organiseren.

Ontdek meer

Laat ons langskomen

Kan jouw event een vleugje spanning, spektakel én wetenschap gebruiken? Nodig ons dan uit en en wij zorgen voor een verbluffende wetenschapsshow die nog lang zal nazinderen. Of wil je graag je jongste gasten aan het werk zetten én iets bijbrengen? Dan zijn onze workshops precies wat je zoekt.

Ontdek meer

Deze bedrijven deden het jou voor

Technopolis is partner van de BEA-awards