Gratis

Speciaal voor leerkrachten

Jij en Technopolis delen dezelfde missie: kinderen en jongeren laaiend enthousiast maken van wetenschap. We helpen je dan ook graag een handje.
Tik Tok academy
Minecraft 19
Volzet
2e & 3e gr. LO + 1e & 2e gr. SO

Workshop Minecraft: Education Edition voor leerkrachten

Maak kennis met een wereld van blokjes waarin de enige grens die van je verbeelding is. We maken je wegwijs en tonen je hoe waardevol de game kan zijn voor jouw lessen.

Ontdek meer
Voor leerkrachten SO

onderSTEMboven

Je leerlingen ondersteboven doen raken van STEM? Dat is toch stiekem de droom van élke STEM-leerkracht in het secundair! Daarom lanceerden we samen met leermiddelenmaker VANIN op de Facebookpagina Technopolis voor leerkrachten’ de videoreeks onderSTEMboven!

Ontdek meer
Kaarsen doven 3
Voor leerkrachten LO & SO

Science@s'cool

Trrrriiiiiing… Handboeken dicht en tijd voor een wetenschappelijk proefje! Om de onverdeelde aandacht van je leerlingen te pakken te krijgen, gaat er niets boven een (live) experiment. Speciaal voor jou blikten we onze meest fascinerende proeven in.

Ontdek meer

Volg ons op TikTok

Volg nu Technopolis_​Academy en laat je inspireren door talloze proefjesvideo’s om zelfs de grootste ma-da-is-toch-ni-voor-mij-scepticus in je klas ervan te overtuigen dat STEM helemaal hét is.

Zin om in de les verder te experimenteren?

Met onze educatieve pakketten breng je nog meer wetenschap naar je klas.

Educatief pakket kleuters

Ontdek meer
Plantastisch LO3

Educatieve pakketten lager

Ontdek meer

Educatieve pakketten 1e graad

Ontdek meer

Educatief pakket voor 2e graad

Ontdek meer