Speciaal voor leerkrachten

Jij en Technopolis delen dezelfde missie: kinderen en jongeren laaiend enthousiast maken van wetenschap. We helpen je dan ook graag een handje.
Tik Tok academy

Workshops leerkrachten

Regelmatig organiseren we workshops Minecraft en mTiny speciaal voor leerkrachten. Wij helpen je graag op weg, zodat je er daarna mee in de klas aan de slag kan.

Ontdek meer
20220117 Technopolis m Tiny workshop 4
Voor leerkrachten SO

onderSTEMboven

Je leerlingen ondersteboven doen raken van STEM? Dat is toch stiekem de droom van élke STEM-leerkracht in het secundair! Daarom lanceerden we samen met leermiddelenmaker VANIN op de Facebookpagina Technopolis voor leerkrachten’ de videoreeks onderSTEMboven!

Ontdek meer
Kaarsen doven 3
Voor leerkrachten LO & SO

Science@s'cool

Trrrriiiiiing… Handboeken dicht en tijd voor een wetenschappelijk proefje! Om de onverdeelde aandacht van je leerlingen te pakken te krijgen, gaat er niets boven een (live) experiment. Speciaal voor jou blikten we onze meest fascinerende proeven in.

Ontdek meer

Volg ons op TikTok

Volg nu Technopolis_​Academy en laat je inspireren door talloze proefjesvideo’s om zelfs de grootste ma-da-is-toch-ni-voor-mij-scepticus in je klas ervan te overtuigen dat STEM helemaal hét is.