Feesten en ontdekken

Zin om hier een feestje te komen bouwen? Wat dacht je ervan om hier je verjaardag te komen vieren of in onze zomerbar bijvoorbeeld een babyborrel te organiseren?

Of wil je thuis nog meer experimenteren met wetenschap? Met onze WOWbox kan je op ruimtemissie naar Mars zonder ook maar één voet uit de deur te zetten.
Verjaardagsfeest meisjes
Verjaardag vieren chocoladetaart
5-12 jaar

Verjaardagsfeestjes

Boek nu een origineel verjaardagsfeestje met boeiende avonturen. Nodig al je vrienden en klasgenoten uit om mee te doen.

Ontdek meer
12+

What's NEXT: talks over duurzaamheid

Laten we het eens hebben over​“duurzaamheid”. Maar dan echt. Het woord valt vaak genoeg, maar doen we ook genoeg om de toekomst te verbeteren?

Voor onze talks nodigden we 5 sprekers uit die een pak meer doen dan het alleen maar uitleggen. Ontdek hoe ook jij het verschil kan maken tijdens onze eerste What’s NEXT.

Zaterdag 29 oktober 2022, 14u-17u
Schrijf je gratis in
Sprekers talks duurzaamheid
Nieuw
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox

Wat kan er mislopen tijdens een ruimtemissie? Heel wat. Dat ontdekken astronauten Noor, Imran en robot Castor wanneer ze op Mars landen. Ze zijn niet geland waar ze moesten landen en tot overmaat van ramp heeft Noor haar voet bezeerd.

Kan jij toch hun ruimtemissie doen slagen? Bestel onze WOWbox online en trek op een wow-wat-is-me-dat ruimteavontuur.

Ontdek meer

We trekken naar bedrijven, feestjes, festivals…

Overal waar je je maar kan inbeelden, zorgen we voor een verbluffende wetenschapsshow die nog lang zal nazinderen. Of wil je graag je jongste gasten iets bijbrengen én aan het werk zetten? Boek dan een van onze workshops.

show veel rook

En we trekken op pad met onze Technopolis on Tour

Cultuurcentra, gemeentelijke centra en andere leuke plekken in Vlaanderen kunnen via ons een wetenschappelijke show of theatervoorstelling op het programma zetten.