Feesten en ontdekken

Zin om hier een feestje te komen bouwen? Wat dacht je ervan om hier je verjaardag te komen vieren of in onze zomerbar bijvoorbeeld een babyborrel te organiseren? 

Of wil je thuis nog meer experimenteren met wetenschap? Met onze WOWbox kan je op ruimtemissie naar Mars zonder ook maar één voet uit de deur te zetten.
Verjaardagsfeest meisjes
Verjaardag meisje
5-12 jaar

Verjaardagsfeestjes

Boek nu een origineel verjaardagsfeestje met boeiende avonturen. Nodig al je vrienden en klasgenoten uit om mee te doen.

Ontdek meer

Ben je jarig tijdens de grote vakantie?

En wil je dat er nog lang nagepraat wordt over jouw feestje? Laat je al je vriendjes dan al maar snel weten dat ze dit jaar in Technopolis én Insectopia moeten zijn. 

Ontdek onze zomerformule
zomerbar cocktails en lichtjes

Organiseer je feest in onze zomerbar

Lentefeest, babyborrel, verjaardag, jubileum… voor de boeg? Je vindt geen betere plek om je te vieren dan in onze supergezellige overdekte zomerbar. 

Ontdek meer
Nieuw
8-11 jaar (onder begeleiding)

WOWbox

Wat kan er mislopen tijdens een ruimtemissie? Heel wat. Dat ontdekken astronauten Noor, Imran en robot Castor wanneer ze op Mars landen. Ze zijn niet geland waar ze moesten landen en tot overmaat van ramp heeft Noor haar voet bezeerd.

Kan jij toch hun ruimtemissie doen slagen? Bestel onze WOWbox online en trek op een wow-wat-is-me-dat ruimteavontuur.

Ontdek meer

We trekken naar bedrijven, feestjes, festivals…

Overal waar je je maar kan inbeelden, zorgen we voor een verbluffende wetenschapsshow die nog lang zal nazinderen. Of wil je graag je jongste gasten iets bijbrengen én aan het werk zetten? Boek dan een van onze workshops.

201909 Techn school 51

En we trekken op pad met onze Technopolis on Tour

Cultuurcentra, gemeentelijke centra en andere leuke plekken in Vlaanderen kunnen via ons een wetenschappelijke show of theatervoorstelling op het programma zetten.