20220107 Technopolis 96
Gratis
3e gr. SO | Incl. live experimenten & nieuwe vragen

Virtuele voedingsquiz

Wat weten jouw leerlingen over voeding? Op dinsdag 25 oktober nemen we lekker de proef op de som tijdens onze virtuele voedingsquiz. 

Schrijf je gratis in

Klasuitstap kleuters

Alles wat je moet weten als je met je kleuters langskomt.

Ontdek meer
expo experimenten

Klasuitstap lager

Bereid je klasbezoek tot in de puntjes voor.

Ontdek meer

Klasuitstap 1e graad secundair

Op stap met de eerste graad? Zo kom je goed voorbereid op bezoek.

Ontdek meer

Klasuitstap 2e & 3e graad secundair

Dit moet je zeker weten als je met de 2e en 3e graad komt experimenteren.

Ontdek meer
Kettingreactie

Scholentarief

Bekijk alle tarieven per doelgroep en ontdek onze voordelige combitickets.

Ontdek meer
Tentoonstellingsruimte vliegtuig

Stel je klasbezoek niet uit en krijg 5% korting

Kom naar Technopolis tussen 19 september en 21 oktober en ontvang uitzonderlijk 5% korting op de toegangsprijs van € 8,40 per leerling.

Ontdek alle voorwaarden

Veilig op klasuitstap

Intussen gelden de meeste coronamaatregelen niet langer. Voor jouw veiligheid waken we nog steeds continu over de luchtkwaliteit en blijven we alcoholgel voorzien.

Nodig ons uit op school

Absoluut niets kan ons tegenhouden om kinderen en jongeren in héél Vlaanderen te doen schreeuwen WOW, ook dat is wetenschap”. Daarom trekken we met veel plezier rechtstreeks naar de scholen met onze beste workshops en wetenschapsshows. 

Ontdek meer
show veel rook

Ga naar een cultuurcentrum

We trekken met onze shows ook naar cultuurcentra, gemeentelijke centra en noem maar op. Op aanvraag kan je van ons een lijst ontvangen. Geen cultuurcentrum in je buurt die ons op het programma heeft gezet? Neem gerust contact op met ons of op pols bij je gemeente. 

Ontdek meer

Online ervaren

Hebben je leerlingen nooit genoeg van wetenschap? Online verbazen we hen 24 op 7 met videoreeksen die zin doen krijgen om STEM te studeren, te gekke proefjes, een gratis online escape game, een digitale quiz en nog zo véél meer.

Ontdek meer
20220117 Technopolis m Tiny workshop 38

Workshops leerkrachten

Regelmatig organiseren we workshops Minecraft en mTiny speciaal voor leerkrachten. Wij helpen je graag op weg, zodat je er daarna mee in de klas aan de slag kan.

Ontdek meer

Volg ons op TikTok

Volg nu Technopolis_​Academy en laat je inspireren door talloze proefjesvideo’s om zelfs de grootste ma-da-is-toch-ni-voor-mij-scepticus in je klas ervan te overtuigen dat STEM helemaal hét is.

Quizopolis 16 9 8

Door ons aanbevolen

Niet alleen in Technopolis kan je je laten verrassen door wetenschap en technologie. Zijn je leerlingen al gebeten door de wetenschapsmicrobe? Of zoeken ze gewoon naar te gekke activiteiten en evenementen? We helpen hen maar al te graag op weg naar de leukste wetenschatten in heel Vlaanderen.

Ontdek meer