Route & Contact

Je vindt Technopolis (heel toepasselijk) in de Technologielaan in Mechelen. Dat is vlakbij de afrit Mechelen-Zuid van de E19 en op een goeie 2 km van het station van Mechelen. Zowel met de auto, met het openbaar vervoer als met de fiets of te voet kan je ons heel gemakkelijk bereiken.
Gevel Technopolis

Hier vind je ons in Mechelen

Technologielaan, 2800 Mechelen

Zo vind je ons per mail

event@technopolis.be (voor jouw event in Technopolis)

Zo bereik je ons per telefoon

Op weekdagen
Technopolis parking

Gratis parking

Technopolis heeft een grote parking die bovendien helemaal gratis is. Geen plaats meer vooraan? Aan de achterzijde van het gebouw is nog meer gratis parkeerplaats.

Laadpalen van Tesla

Rijd je elektrisch, dan kan je je auto tijdens je bezoek aan een van de laadpalen van Tesla opladen.

Zo bereik je Technopolis vlotjes…

Rotonde 2

Met de auto

Via de autosnelweg: Technopolis ligt langs de E19 (Brussel-Antwerpen). Neem afrit 10 Mechelen-Zuid en je rijdt rechtstreeks onze parking op.

Kom je via Mechelen, dan rijd je best via de gloednieuwe Tangent. Vlak voor de oprit van de E19 zie je Technopolis liggen.

Xplora raceauto
Trein

Met de trein

Neem de trein tot het station​“Mechelen” (niet Mechelen-Nekkerspoel). 

Plan je route

Met de fiets

Er zijn meerdere fietsroutes vanaf het station in Mechelen. Je kan via de Postzegellaan rijden of via de gloednieuwe fietsostrade die parallel met de Tangent loopt. 

Kom je van Zemst, dan volg je de Brusselsesteenweg richting Mechelen. Op het einde van de Abeelstraat neem je links de Zemstbaan. Even verderop draai je rechtsaf de parking van Technopolis op.

Plan je route
Fiets op de kabel 2

Gratis fietsenstalling

Je fiets kan je kwijt in de gratis overdekte fietsenstalling. Deze is niet bewaakt.

Fiets lenen

Aan het station van Mechelen kan je heel eenvoudig een fiets huren.

Bushalte aan kegel 02

Met De Lijn

De bussen 282 en 682 passeren op regelmatige tijdstippen aan de Technopolis-halte. Deze bussen vertrekken aan het station van Mechelen. Vertrek je vanuit de luchthaven Brussel Nationaal in Zaventem, dan kan je bus 282 of 682 nemen tot aan Technopolis.

Vind je een kleine 10 minuten wandelen niet erg? Dan kan je van het station ook bus 280, 551, 552 of 683 nemen tot halte Jubellaan en van daaruit te voet naar Technopolis gaan.

Routeplanner

Te voet vanaf het station

Aan het station van Mechelen volg je de Stationsstraat die overgaat in de Postzegellaan. Na de verkeerslichten, sla je de tweede straat rechts in (Kruisbaan). Op de Kruisbaan neem je de eerste straat links (Zwartkloosterstraat). Op het einde van deze straat volg je de wegwijzer naar Technopolis en ga je links mee de tunnel in. Deze leidt je tot op de Zemstbaan. Even verderop wandel je rechts de parking van Technopolis op.

Google maps